Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretær til fast stilling samt længere vikariat, Akutafdelingen, Holbæk Sygehus

Akutafdelingen i Holbæk søger 2 lægesekretærer. Vi søger både en lægesekretær til en fast stilling samt en lægesekretær til et vikariat på 9 måneder.

Vi har brug for 2 ambitiøse og engagerede kollegaer, som sætter det tværfaglige samarbejde højt.

Akutafdelingen er en afdeling, hvor tingene går stærkt og hvor man aldrig ved, hvad dagen bringer. Samtidig har vi fokus på altid at yde den bedste service for patienter og pårørende. Vi vægter kvaliteten af vores arbejde meget højt og har fokus på daglig læring.

Lidt om jobbet

Akutafdelingen omfatter både en visiteret skadestue, akut indlæggelsesfunktion og en Akut Diagnostik Enhed med 18 pladser. Der er stor forskel på de tre områder, hvorfor vi også har mange forskelligartede arbejdsopgaver.

Lægesekretæren i Akutafdelingen er med helt i front i tværfaglige teams, og der er kontinuerligt nye udfordringer. Vi vil gerne udnytte alle ressourcer på den bedst mulige måde, hvorfor vi hele tiden ser på nye muligheder for at optimere arbejdsgangene i afdelingen.

Akutafdelingen har netop fået bevilget en CT-skanner til afdelingen, som skal placeres på en nyindrettet akutstue, hvor alle traumepatienter og meget dårlige patienter skal vurderes. Vi arbejder på, at stuen fast vil være bemandet med en lægesekretær, som kan registrere og skrive, mens patienten bliver behandlet.

Holbæk Sygehus er et af Region Sjællands 4 akutsygehuse, som modtager akutte syge og traumatiserede patienter hele døgnet. Ofte er lægesekretæren den første person patienten eller de pårørende møder, derfor er det vigtigt at kunne handle både omsorgsfulgt og professionelt.

Hvis du vælger at arbejde hos os, giver det dig mulighed for både faglig og personlig udvikling samt medindflydelse på din vagtplan, som indebærer både dag-, aften- og nattevagter, arbejde på helligdage samt hver anden weekend. Det er vigtigt for os, at du har gjort op med dig selv, at du og din familie kan trives med, at du arbejder i skiftende vagter, weekender og helligdage.

Vi har et grundrul over seks uger og arbejder i 7,5 timers vagter.

Den første måned følges du med din mentor i dennes vagter.

Du vil møde fleksible kolleger, godt socialt samvær og tæt tværfagligt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Dine kvalifikationer

 • Du er uddannet lægesekretær

 • Du udviser stor ansvarlighed for korrekt registrering

 • Du medvirker til at sikre gode og sammenhængende patientforløb

 • Du værdsætter tværfagligt samarbejde

 • Du er imødekommende og serviceminded

 • Du har stort engagement og arbejdsglæde

 • Du trives med at arbejde i skiftende vagter og hver anden weekend

  Stillingerne er ledige til besættelse fra 01.12.2020 eller efter aftale. Timeantallet er på 30 timer pr. uge.

  Løn og ansættelsesvilkår efter gældende regler.

  Yderligere oplysninger

  Hvis beskrivelsen af jobbet har givet anledning til yderligere spørgsmål eller du har lyst til at besøge afdelingen, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Marianne Pedersen, 59 48 38 04, mpes@regionsjaelland.dk.

  Ansøgningsfrist 24. november 2020

  Samtaler afholdes uge 48. Invitation sendes via mail.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.