Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretær til karkirurgisk ambulatorium i Slagelse, Sjællands Universitetshospital

Vi søger en lægesekretær til vores karkirurgiske ambulatorium.
Stillingen ønskes besat fra 01.05.18, eller snarest derfter, 37 timer pr. uge.

Ambulatoriet er en del af Mave-tarm og Karkirurgisk Afdeling, Slagelse Sygehus, men flytter til Sjællands Universitetshospital, Roskilde, i løbet af sensommeren 2018, og vil derefter overgå til anden ledelse. Det betyder, at arbejdsstedet herefter vil være i Roskilde.
Afdelingen varetager den karkirurgiske funktion for hele Region Sjælland.

I ambulatoriet er der p.t. ansat seks lægesekretærer og en lægesekretærelev. I hele Mave-tarm og Karkirurgisk Afdeling er vi i alt 35 lægesekretærer.

Dine opgaver vil bestå af

  • At få vores patienter sikkert, og rettidigt, gennem patientforløbene
  • Behandling af henvisninger, vi har egen fællesvisitation
  • Modtage patienter i skranken
  • Håndtering af ambulante besøg, operationer og røntgenkonference
  • Telefonkonsulation med patienter, pårørende og samarbejdspartnere
  • Registrering i Sundhedsplatformen
  • Håndtering af arbejdslister og inbaskets i Sundhedsplatformen
  • Korrespondance

Vi ønsker os en kollega som er udadvendt, god til at fokusere på muligheder frem for begrænsninger, som bidrager til den samlede opgaveløsning – også tværfagligt - og som er i besiddelse af tolerance og godt humør.

Derudover skal du være uddannet lægesekretær.

Vi lægger desuden vægt på, at du har erfaring fra arbejdet i et ambulatorium, samt at du brænder for at gøre en forskel for både patienter og kolleger.

Vi arbejder mest i officepakken og i Sundhedsplatformen.

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling med gode kolleger, hvor vi vægter et godt tværfagligt samarbejde. Vi har gode personaleforhold, fx frugtordning, kaffe/the, massagestol, fælles personalearrangementer, kurser, temadage etc.

Løn i henhold til gældende overenskomst.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her