Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretær til Lokalpsykiatri Aabenraa

Lokalpsykiatri Aabenraa søger uddannet lægesekretær til fast stilling fra d. 1. januar 2021.

Ønsker du at arbejde et sted, hvor du kan gøre en forskel? I en afdeling hvor godt samarbejde, arbejdsmiljø, faglighed og udvikling er i fokus? Så grib chancen nu.

Vi har en kollega, som går på pension, og søger derfor en ny lægesekretærkollega på 37 timer/uge – Vi kan tilbyde flexaftale og mulighed for deltid.

 

Du vil blive en del af et team på 4 lægesekretærer i Lokalpsykiatri Aabenraa
– og samtidig et velfungerende sekretariat på 33 lægesekretærer fordelt på afdelingens matrikler i Aabenraa, Sønderborg, Tønder og Haderslev.
Som en naturlig del hjælper vi hinanden på tværs – og vi arbejder i sekretariatet ud fra ”frihed under ansvar”, tydelige aftaler og et fælles ”vi/mål”.
Vi har en god omgangstone, respekt for forskellighed og sørger for en god introduktion og mentor-ordning til nye lægesekretærer.

Der er en spændende udvikling i gang i afdelingen med afsæt i Psykiatrisygehusets udviklingsplan og den Syddanske forbedringsmodel.
Lægesekretærerne har en central rolle i afdelingen med mange forskelligartede og nye opgaver omkring blandt andet dokumentation, registrering, data og koordinering.
EPJ Syd forventes implementeret i 2021.

Arbejdsopgaverne i teamet består primært af ambulante lægesekretæropgaver - herunder håndtering af henvisninger, booking, journalskrivning, receptions- og telefonbetjening, fejlrettelser med mere. Der vil være mulighed for selvstændige ansvarsområder – mens størstedelen af arbejdsopgaverne indgår i et opgaverul, så der opnås bedst mulig afveksling i hverdagen og flow i arbejdsopgaverne.

Vi vægter højt, at du kommer med et positivt drive og som en naturlig ting tager medansvar for dagens mange og forskelligartede opgaver i teamet og afdelingen.
Det er en selvfølge, at du har en venlig, positiv og professionel tilgang til både patienter og samarbejdspartnere, og at du trives med patientkontakt og tæt tværfagligt samarbejde.

Vi ønsker en lægesekretær, der brænder for lægesekretærfaget, og som har en positiv, udviklende og kvalitetsbevidst tilgang til de mange forandringer i sundhedsvæsenet.
Vi forventer, at du er en god kollega og har gode samarbejds- og kommunikationsevner samt flair for IT. Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til COSMIC/EPJ Syd

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Psykiatrisk Afdeling Aabenraa hører under Psykiatrien i Region Syddanmark - se mere på: www.regionsyddanmark.dk.

Yderligere oplysninger kan fås hos sekretariatsleder Inge Stærkær på mobil 23 25 87 71 eller Inge.Staerkaer@rsyd.dk

 Ansøgning sker elektronisk.

Ansøgningsfrist: Søndag d. 22. november 2020.

Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt d. 24. november 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.