Lægesekretær til Ortopædkirurgisk Afdeling, Holbæk Sygehus

Lægesekretær til Ortopædkirurgisk Afdeling, Holbæk Sygehus

Ortopædkirurgisk afdeling søger pr. 01.06.18 en uddannet lægesekretær med primær funktion i vores sengeafsnit. Stillingen er på fuld tid og indebærer skiftende dag- aften og weekendvagter/helligdagsvagter.

Er du en udadvendt og positiv lægesekretær for hvem det er helt naturligt at prioritere patienternes behov og tilfredshed højt, er du måske den kollega vi søger til vores sekretærteam.

Jobbeskrivelse

Vi er fem sekretærer i vores team på sengeafsnittet. Vores primære opgaver, som vi varetager på skift, er dels at servicere patienter, pårørende og andre samarbejdspartnere i vores reception på sengeafsnittet, dels at samarbejde med læger og plejepersonale om at sikre de administrative funktioner på tavlemøder og i vores tværfaglige grupper på afsnittet. Vi deltager aktivt i den daglige kliniske lægekonference og har derudover forskellige ansvarsområder bl.a. indsamling af data til afdelingens leantavler, kvalitetssikringsdatabaser, lønindberetning, superbrugerfunktioner samt ansvaret for oplæring af vores elever i afdelingen.

Din profil

Vi ønsker os en kollega, der med fagligt engagement og professionel tilgang til opgaverne, vil være med at fastholde og bidrage til vores position som en værdsat faggruppe i afdelingen.

Du er en stabil og fagligt dygtig lægesekretær, der er god til at samarbejde både i sekretærteamet og med det øvrige personale i afdelingen.

Du skal have lysten og evnen til aktivt at tage del i afdelingens forandrings- og udviklingsprocesser, og du forventes at tage medansvar for din egen faglige og personlige udvikling.

Vi kan tilbyde

I vores afdeling kan vi tilbyde dig en hverdag, hvor du har stor mulighed for at påvirke dine fremtidige arbejdsopgaver. VI er en proaktiv gruppe, der i høj grad er parate til at udvikle vores kompetencer samt være nytænkende i forhold til at byde ind på nye opgaver, der skal løses i afdelingen. Vi planlægger selv vores daglige arbejdsopgaver og tager ansvar for, at vores vagtskema fungerer. Vi værdsætter vores gode samarbejde og trivsel, gode humør og fleksibilitet.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes på fuld tid i skiftende dag- og aftenvagter, hvor arbejdstiden er indenfor tidsrummet 7.30 – 21.00. Weekendvagter/helligdagsvagter er i tidsrummet 8.00 – 15.00. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning

Send din ansøgning inkl. cv via nedenstående link.Du er velkommen til at kontakte ledende sekretær Pernille Slej, 24 92 07 75, hvis du ønsker yderligere oplysninger om den ledige stilling.

Ansøgningsfrist 26.04.18

Ansættelsessamtaler der vil blive indkaldt løbende.

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lægesekretær til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

Region Sjælland

Slagelse
Anæstesiologisk Afdeling søger 01.06.18 eller hurtigst muligt derefter en uddannet lægesekretær med primær funktion i vores Tværfaglige Smertecenter. Stillingen er normeret til 37 timer, og arbejdstiden kan være placeret i tidsrummet 07.30 til 18.00...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Ledende lægesekretær til Ortopædkirurgisk Afdeling, Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Er du en dygtig og inspirerende personaleleder, som gerne vil sætte sit præg på en afdeling i udvikling så er det dig, vi søger. Du vil få ledelsesansvaret for afdelingens sekretær- og assistentgruppe. Om dig Er uddannet lægesekretær Har relevant le...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018