Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretær til PAM Intensiv - højt intensivt afsnit, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Uddannet lægesekretær søges til nyoprettet stilling med fantastiske kolleger!

Psykiatrien Vest søger pr. 01.01.21 (ca. 30 timer om ugen) en positiv, kvalitetsbevidst og ambitiøs lægesekretær til vores nye højintensive sengeafsnit i Slagelse.

Kunne du tænke dig en hverdag, hvor der er fokus på et godt tværfagligt samarbejde? Er du samtidig god til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for egne opgaver? Så er du måske den nye kollega, vi søger.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder

 • Håndtering af arbejdslister i Sundhedsplatformen
 • Registrering af RKKP
 • Registrering af tvang i SEI
 • Håndtering af klagesager
 • Håndtering af statusattester
 • Kvalitetssikring af korrekt kodning i Sundhedsplatformen
 • Bestilling af varer i Oracle
 • Administrative opgaver for afsnitsledelsen

Om dig

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet lægesekretær
 • Er certificeret og kan arbejde selvstændigt i Sundhedsplatformen
 • Har et godt overblik og kan prioritere dagens arbejde
 • Er fleksibel og ansvarsbevidst
 • Er servicemindet og har gode kommunikations- og samarbejdsevner
 • Kan lide en travl og afvekslende hverdag, hvor opgaver løses i fællesskab
 • Vil arbejde aktivt og konstruktivt for at løse de udfordringer, som fremtiden byder os
 • Aktivt byder ind på forbedringsarbejde
 • Besidder tolerance og robusthed i forhold til vores patienter og deres pårørende

Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring fra et sengeafsnit, men din faglige og personlige tilgang til arbejdsopgaver, kolleger og patientklientel vægtes højere.

Vi tilbyder

En spændende stilling på et nyoprettet sengeafsnit, hvor du i høj grad kan være med til at præge din arbejdsdag. Du vil fysisk sidde som eneste lægesekretær på afsnittet, men vil blive en del af en velfungerende sekretærgruppe på snart 9 lægesekretærer, som samarbejder tæt og holder fælles månedlige møder.

På PAM Intensiv, som afsnittet kaldes i daglig tale, vil du blive mødt af hjælpsomme og humoristiske kolleger fra alle faggrupper.

Om os

PAM Intensiv er en del af psykiatrisk akutmodtagelse og modtager akutte patienter hele døgnet. Der er primært tale om patienter, der tvangsindlægges eller har dom. Afsnittet har 10 sengepladser – heraf er de 4 pladser reserveret til særligt komplekse patientforløb med behov for intensiv behandling. Disse pladser kræver særlig henvisning og kan ikke benyttes akut.

Antal timers ansættelse: Ca. 30

Samtaler forventes afholdt: 25.11.20

Kontakt: Koordinerende lægesekretær Line Møller tlf. 21 35 12 24, mail lme@regionsjaelland.dk eller afdelingssygeplejerske Christina Neergaard tlf. 24 98 2 312, mail chrne@regionsjaelland.dk

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest (§22) ved ansættelse.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.