Lægesekretær til Patologi, Regionshospitalet Viborg

Et vikariat som lægesekretær ved Hospitalsenhed Midt, Patologi på Regionshospitalet Viborg er ledig til besættelse i perioden 1. juni 2018 og året ud. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge og arbejdstiden ligger i tidsrummet mellem 7.00 og 15.30 på hverdage.
 
Sekretariatet er bemandet med fem sekretærer. Sekretærgruppen er kendetegnet ved stor ansvarlighed, effektivitet, overblik, travlhed, et rigtig godt arbejdsmiljø og mange forskellige arbejdsopgaver. Vi lægger vægt på, at vi alle i et godt samarbejde udfører arbejde af høj kvalitet.
 
Vi søger en medarbejder, som:

  • Er uddannet lægesekretær
  • Har arbejdet på et patologisk institut og har kendskab til patologisystemet
  • Er selvstændig, ansvarlig og har situationsfornemmelse
  • Er fleksibel og omstillingsparat med gode samarbejdsevner.
  • Kan trives i en travl og foranderlig hverdag
  • Har erfaring med og flair for IT
  • Er stabil med en positiv indstilling og kan bidrage til et godt arbejdsmiljø.
 
Arbejdsopgaver og ansvarsområde
De primære opgaver kan omfatte svarafgivelse til de kliniske afdelinger og praktiserende læger efter digitalt diktat, telefonbetjening, modtagelse af prøver fra praksis i patologisystemet, skrive makrobeskrivelser, arkivering og fremfinding af præparater samt pakning og forsendelse af post.
 
Der kan rekvireres en stillingsbeskrivelse her
 
Om afdelingen/centret
Patologi er en afdeling med høj aktivitet og har et godt tværfagligt samarbejde med et godt arbejdsmiljø og som sætter en ære i at aflevere resultater af høj kvalitet.
Patologi HE Midt har 54 ansatte, fordelt på 34 bioanalytikere, ni speciallæger, fire reservelæger, fem lægesekretær og to kapelassistenter. Vi er med til at uddanne speciallæger, bioanalytikere og lægesekretærer.
Patologi HE Midt har et optageområde på > 500.000 indbyggere og dækker et bredt spektrum af sygdomme med særligt fokus på uro-, gastro- og mammapatologi og herudover øre-næse-hals patologi samt lungepatologi, gynækopatologi, ortopædpatologi og hudpatologi, inkl. medicinske hudsygdomme.
Patologi HE Midt servicerer Hospitalsenhed Midt, Hospitalsenheden Vest, de praktiserende læger og speciallæger i begge hospitalsenheders optageområder samt Skanderborg/Horsensområdet med et forventet samlet prøveindtag på ca. 55.000 rekvisitioner årligt.
 
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk
 
Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
 
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sekretærerne, tlf. 7844 3700 eller ledende bioanalytiker Lene Sofia Sørensen tlf. 7844 3710
 
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den 8. maj.
 
 Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 20
 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lægesekretær til Team for psykotiske lidelser

Regionspsykiatrien Midt

Viborg
Regionspsykiatrien MidtTeam for psykotiske lidelser og team for ADHD autisme Vi søger 1 fast lægesekretær, 34 timer ugentlig pr. 1. juli 2018 Vi søger en velorganiseret kollega til en fast stilling. Du skal kunne trives med en travl hverdag i et dyn...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Lægesekretær til Børn og Unge, Regionshospitalet Viborg

Børn og Unge

Viborg
En stilling som lægesekretær ved Hospitalsenhed Midt, Børn og Unge, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse pr. 1. september 2018. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Om stillingenVi søger en lægesekretær, der har lyst t...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Lægesekretærer til Center for Planlagt Kirurgi, Regionshospitalet Silkeborg, Hospitalsenhed Midt

Center for Planlagt Kirurgi

Silkeborg
To stillinger som lægesekretærer ved Hospitalsenhed Midt, Center for Planlagt Kirurgi, Regionshospitalet Silkeborg, er ledig til besættelse hhv. pr. 1. juni og pr. 1. juli 2018 eller snarest derefter. Stillingerne er fuldtidsstillinger på 37 timer p...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Vikariat som lægesekretær på Funktionelle Lidelser

Funktionelle Lidelser

Aarhus
Funktionelle Lidelser, Aarhus Universitetshospital, søger en uddannet lægesekretær til et vikariat på foreløbig 9 måneder, 30 timer uge med start 1. august 2018.Funktionelle Lidelser har både et ambulatorium og en forskningsdel med mange spændende o...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Lægesekretær til retspsykiatrien

Aarhus Universitetshospital, Risskov

Aarhus
Tidsbegrænset stilling som lægesekretær, Aarhus Universitetshospital, Risskov, Afdeling for Retspsykiatri, 37 timer pr. uge er ledig til besættelse 1. juli 2018 til 30. juni 2019, med mulighed for forlængelse.Har du lyst til at blive en del af et dy...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018