Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretær til Psykiatrien Vest, Psykiatrien i Slagelse

DistriktsPsykiatrien Slagelse, Ringsted og Sorø søger fra den 1. januar 2021 til 30. juni 2021, eller snarest muligt en vikar 32-37 timer pr. uge, med fremmøde både i Slagelse og Ringsted

Lægesekretærgruppen består af 5 lægesekretærer, hvor 3 er geografisk placeret i Slagelse og 2 er geografisk placeret i Ringsted. Lægesekretærene indgår i et tæt samarbejde med behandlerteamet bestående af læger, sygeplejersker og psykologer.

Lægesekretærerne har en vigtig og central rolle/placering i forhold til kvalitetssikring af patientforløb, korrekt registrering samt tæt patientkontakt via skrankefunktion og telefonisk kontakt, som er af stor betydning for patienternes videre forløb.

Der er mange registreringsopgaver, og vi sætter stor pris på, at denne funktion varetages med stor faglighed og omhyggelighed. Afdelingen har mange eksterne kontakter, og vi værdsætter et godt og effektivt samarbejde med vores kolleger i og udenfor afdelingen.

Afdelingen deltager desuden i uddannelsen af lægesekretærelever.

Vi søger en kollega, der

 • er uddannet lægesekretær
 • har godt kendskab til Sundhedsplatformen og registrering i denne
 • Har kendskab til officepakken, og interesse for læring af andre it programmer
 • har lyst til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde
 • har lyst til tæt patientkontakt
 • kan prioritere og planlægge arbejdet selvstændigt
 • deltager positivt i løsningen af samtlige lægesekretæropgaver
 • udover at være fagligt dygtig – også er engageret, serviceminded, fleksibel og har mod på nye udfordringer

Vi tilbyder

 • engagerede kolleger
 • en hverdag, der er fyldt med blandede og udfordrende opgaver
 • et tæt samarbejde med det tværfaglige personale
 • arbejdsområder, der er under udvikling og vil være både fagspecifikke og tværfaglige

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Afdelingssygeplejerske Pia Kjær. Samtaler forventes afholdt i uge 48.

Løn og ansættelsesvilkår sker I henhold til gældende overenskomst. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest (§22) ved alle nyansættelser.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.