Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretær til Regionspsykiatrien Vest, Herning


Vi søger en serviceminded kollega, som trives med en travl hverdag. Vi sætter et særligt fokus på det gode arbejdsmiljø. Du kommer til at varetage opgaver i forhold til psykose i det ambulante, og du kommer ligeledes til at indgå i et skrankerul i forhold til modtagelse af patienter og telefonpasning. Frem mod flytning til Gødstrup planlægges med at opgaverne skal løses bredt i Sekretariatet.
 
Stillingen er på 37 timer pr. uge i Sekretariatet Regionspsykiatrien Vest, med fysisk placering i Herning. Tiltrædelse efter aftale – senest 1.5.2017.
 
Dit job
Du vil organisatorisk blive tilknyttet sekretariatet, som tæller godt 60 medarbejdere, og som i fællesskab varetager en bred vifte af administrative opgaver til opbakning for hele afdelingen. Vi er i proces med fokus på ensartet håndtering af sekretæropgaver og håndtering på tværs af de to matrikler i Herning og Holstebro – frem mod Gødstrup. Dette omfatter et fokus med forskelligartede opgaver, som fremadrettet vil blive varetaget i et rul. Du vil få berøringsflade på tværs af hele afdelingen, men med nedenstående hovedopgaver:

 • Arbejde i EPJ, herunder: dokumentation, registrering, booking og scanning for det ambulante område
 • Indgå i skrankerul i forhold til modtagelse af patienter
 • Indgå i rul i forhold til telefonpasning 
Om dig
Du skal kunne arbejde kreativt, hurtigt og fleksibelt, og for at trives i jobbet skal du befinde dig godt med et højt tempo og masser af nye udfordringer. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med erfarne og dygtige kollegaer, og det er helt afgørende for den fælles succes, at du bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø.
Nedenstående formelle krav skal være opfyldt for at komme i betragtning til jobbet:
 • Være uddannet lægesekretær
 • Erfaring fra psykiatri eller interesse herfor – herunder gerne voksenpsykiatri
 • Have gode IT kundskaber
 Vi lægger vægt på, at du:  
 • Udviser stabilitet og robusthed
 • Har evnen til at være samarbejdsvillig og er serviceminded
 • Har evnen til at bidrage til et højt fagligt miljø
 • Har evnen til at bidrage til et godt arbejdsmiljø
 • Udviser fleksibilitet og effektivitet i opgaveløsningen
 • Er udviklings- og implementeringsparat
 • susanne.holmboe@ps.rm.dk eller sekretariatsleder Jan Rosenbjerg, tlf. 30650893, mailadresse: jaalbe@rm.dk
   
  Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og CV samt uddannelsesbevis, referencer m.m. (de vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

Ansøgningsfristen er den 27.2.2018 og ansættelsessamtaler forventes afholdt den 2. marts 2018. 
 
Regionspsykiatrien Vest
Regionspsykiatrien Vest er en dynamisk, aktiv og udviklingsorienteret afdeling under Psykiatri & Social i Region Midtjylland, med ca. 425 medarbejdere beskæftiget. Regionspsykiatrien Vest er én afdeling fordelt på to matrikler i Holstebro og Herning. Der arbejdes allerede nu strategisk på en samling frem mod DNV i Gødstrup. Du indplaceres organisatorisk i Sekretariatet, der består af 60 kompetente administrative og kliniske medarbejdere, som i fællesskab varetager en bred vifte af administrative opgaver til opbakning for hele afdelingen. Du kan læse mere om os på www.rv.rm.dk


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her