Lægesekretær til Reumatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital i Roskilde

Vi søger pr. 01.06.18. en uddannet lægesekretær, 35 timer pr. uge, til Reumatologisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital i Roskilde.

Vi kan tilbyde dig

 • En stilling, hvor du er med til at udvikle funktionen som lægesekretær i afdelingen
 • Mange og varierede arbejdsopgaver
 • Medindflydelse i arbejdet og stor selvstændighed i tilrettelæggelse af tildelte arbejdsopgaver
 • Engagerede kollegaer
 • En bred tværfaglig samarbejdsflade
 • En stilling uden vagter
 • Fokus på arbejdsmiljøet.

Hvem er vi

Vi er en stor afdeling med funktion på Sjællands Universitetshospital i Roskilde og Køge, men med hovedsæde i Køge. Afdelingsledelsen består af en ledende overlæge og en ledende overfysioterapeut.

I sekretariatet indgår en ledende lægesekretær og 10 lægesekretærer fordelt i Køge og Roskilde. Sekretærerne arbejder i et vist omgang på tværs af de to sygehusmatrikler.

I Roskilde er der tilknyttet en fast lægesekretær, og herudover bidrages der på faste dage fra lægesekretærstaben i Køge.

I Roskilde er samarbejdspartnerne ca. 40 ergo-, fysioterapeuter og studerende samt en ugentlig lægelig konsulent fra Køge. Terapien varetager behandling og vurdering af indlagte og ambulante patienter. Den lægelige konsulent i Roskilde tilser indlagte patienter samt varetager et lille ambulant ambulatorium.

I afdelingen i Køge er der et stort lægeambulatorium, en Bioenhed med tre sygeplejersker og en Tværfaglig Rygklinik med tre rygfysioterapeuter. Herudover har afdelingen seks reumatologiske senge i en medicinsk afdeling i Køge. Der er i afdelingen syv overlæger, en uddannelseslæge og en introlæge. Herudover er der ca. 35 ergo- og fysioterapeuter i Køge.

I vores lægeambulatorium diagnosticeres og behandles patienter med inflammatoriske sygdomme samt akutte rygsygdomme.

Vi har gennemgået en spændende tid med implementering af Sundhedsplatformen, som vi er i fuld gang med fortsat at forbedre og videreudvikle i forhold til at kunne løse den vigtige rolle lægesekretærerne fortsat har, blandt andet med koordinering og sikring af det gode patientforløb. Afdelingen ønsker at videreudvikle lægesekretærfunktionen i forhold til at varetage flere administrative afdelingsogaver.

Vi tilstræber et tæt lægesekretærsamarbejde på tværs af de to sygehusmatrikler, hvor alle varetager så bred opgaveløsning som muligt, således at vi alle kan medvirke til at løse de fælles opgaver i sekretariatet. Herudover er der mulighed for specialisering inden for nogle aftalte områder.

Sjællands Universitetssygehus Roskilde og Køge på vej til ombygning af det nye Universitetshospital i Køge, som med de kommende specialeplanomlægninger også vil medføre ændringer i sygehusopgaverne i fremtiden.

Vores forventninger til dig

 • Du er dygtig til dit fag
 • Du kan arbejde selvstændigt og fleksibelt
 • Du er helhedsorienteret og deltager aktivt i at forbedre kvaliteten og effektiviteten af sekretariatets daglige administrative funktioner
 • Du er god til at prioritere dine arbejdsopgaver
 • Du er imødekommende, hjælpsom og serviceminded overfor patienter, pårørende og kollegaer
 • Du er positiv og har et godt humør
 • Du trives i en til tider hektisk hverdag
 • Du er udviklingsorienteret, nytænkende, dynamisk og engageret
 • Du har gode IT-kompetencer og erfaring med Officepakken
 • Du har gode kompetencer indenfor koordinerende opgaver, sagsbehandling, kommunikation og formidling
 • Du er mødestabil

Der henvises til stillingsbeskrivelse, som kan rekvireres hos ledende lægesekretær Lis Lundbøl, 47 32 47 03, lblu@regionsjaelland.dk. eller lægesekretær Gitte Hvid Hansen, 47 32 47 04, ghha@regionsjaelland.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst for lægesekretærer.

Ansøgningfrist 22.04.18

Ansættelsessamtaler 25.04.18 (eftermiddag)

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Uddannet lægesekretær til øjenambulatoriet, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
Vi søger ny kollega som i fællesskab med det øvrige personale vil gøre en forskel for patienterne samt bidrage konstruktivt i det administrative udviklingsarbejde af Sundhedsplatformen. Efter den organisatoriske sammenlægning af Øjenafdelingerne i R...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Lægesekretær til intensiv/opvågningsafsnit, Anæstesiologisk Afdeling, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Lægesekretær til Anæstesiologisk Afdeling, intensiv opvågningsafsnittet, Holbæk Sygehus Er du uddannet lægesekretær og trives du med at arbejde på en afdeling med mange funktioner? Så er muligheden her: Pr. 01.06.18, 37 timer pr. uge, dagtid. Vi søg...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:21. april 2018

Lægesekretær i vikariat til urologisk ambulatorium, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
Til urologisk ambulatorium søges en lægesekretær til et barselsvikariat. Stillingen er til besættelse 01.05.18 til 31.12.18 eller snarest derefter. Arbejdstid 37 timer pr. uge. Urologisk ambulatorium er fysisk beliggende i lyst, åbent kontormiljø me...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Lægesekretærer til urologisk ambulatorium, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
Urologisk Afdeling udvider den ambulante kapacitet og derfor er sekretariatet udvidet med et antal lægesekretærstillinger i vores ambulatorium. Stillingerne er til besættelse 01.06.16 eller snarest. Arbejdstid 37 timer pr. uge. Urologisk ambulatoriu...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Lægesekretær i vikariat til Garantiklinikken, Radiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Garantiklinikken søger uddannet lægesekretær til et 1-årigt vikariat i Radiologisk Afdeling i Slagelse. Garantiklinikkens hovedopgave er at undersøge og behandle de patienter, som ligger over den kapacitet for individuelle specialer i Region Sjællan...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018