Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretær til Røntgen og Skanning


Vi har to ledige lægesekretærstillinger, en fast stilling og et kortere vikariat frem til 31. august 2018. Stillingerne er på 37 timer pr. uge.

Røntgen og Skanning på Aarhus Universitetshospital (AUH) er beliggende på flere matrikler med afsnit på Nørrebrogade (NBG), Palle Juul-Jensens Boulevard (PJB) og Tage-Hansens Gade (THG), men er organisatorisk én afdeling. Vi undersøger årligt ca. 200.000 patienter svarende til 300.000 undersøgelser. Afdelingen består af lægesekretærer, radiografer, sygeplejersker, læger og en sygehjælper.

Aktuelle stillinger er med hovedtjeneste på Tage-Hansens Gade. Arbejdsopgaverne vil for vikariatet være receptionsarbejde. Herunder ankomstregistrering af de patienter der har brug for hjælp eller skal have vist vej videre i sygehussystemet. Sørge for hjemtransport, telefonpasning, kontakt til vores samarbejdspartnere samt booking af undersøgelser. For den faste stilling vil du indgå i vores mammografiteam, hvor arbejdsopgaverne omhandler booking og opsætning til konference. Du vil skulle hjælpe med at holde styr på forskellige pakkeforløb i forbindelse med udredningen af brystkræft. Endvidere vil der være meget telefonpasning med patienter, der skal have ombooket tider.

Aarhus Universitetshospital, THG har landsdelsfunktion i bækken, hofte, albue, knæ og håndkirurgi, colorectal- og analkirurgi samt hæmatologi og i mamma- og tarmkirurgi samt et idrætstraumatologisk center. Som en del af Aarhus Universitet er der fokus på forskning og udvikling. I tilknytning til Medicinsk Afdeling findes et internationalt anerkendt forskningscenter vedrørende osteoporose og Røntgen og Skanning har egen forskningsenhed tilknyttet afdelingen. Afsnittet på THG er ansvarlig for undersøgelser og beskrivelse af undersøgelser fra Samsø Sundheds- og Akuthus samt brystkræftscreeningen i Aarhus og Horsens samt mammografiklinikken i Horsens.

Afsnittet på THG råder over

 • syv rum til mammadiagnostik
 • to CT skannere
 • en MR-ekstremitetsskanner 1,5 T
 • tre konventionelle knoglerum med CR og DR-systemer
 • et DR thoraxrum
 • et DR gennemlysningsrum
 • tre ultralydsrum
Afdelingen har fagligt ansvarlige specialeradiografer/sygeplejersker, som sammen med de ansvarlige overlæger varetager den daglige koordinering og planlægning af hver enkelt modalitet. IT mæssigt arbejder vi med Carestream RIS og Agfa PACS samt Midt EPJ. Vi benytter talegenkendelse på de fleste undersøgelser i afdelingen.

Vi forventer at du
 • er uddannet lægesekretær
 • har erfaring fra tidligere med bookingopgaver i RIS
 • er selvstændig, effektiv og kvalitetsbevidst i udførelsen af de sekretærfaglige opgaver
 • er serviceminded og imødekommende
 • har gode samarbejds- og kommunikationsevner, som du forstår at sætte i spil
 • kan arbejde tværfagligt med interne såvel som eksterne samarbejdspartnere
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der skal påregnes prøvetid i de første tre måneder af ansættelsen. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Betina Astrup på 7846 7338. Du kan også læse mere om afdelingen på www.rs.auh.dk
 


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her