Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægesekretærer søges ved Akutafdeling, Aarhus Universitetshospital

Akutafdeling søger uddannede lægesekretærer pr. 1. april 2020 eller efter aftale. Vi søger deltid eller fuldtid, 30-37 timer pr. uge.

Akutafdeling er hospitalets indgang for stort set alle akutte patienter og alle specialer. Det betyder stort flow, travlhed og uforudsigelige dage. Lægesekretærerne er i front på de fleste arbejdspladser og dagene kan være hektiske med mange henvendelser og mange opgaver, der skal løses nu og her. Du skal derfor være dygtig til at prioritere, bevare overblikket og ikke mindst synes det er spændende, at opgaverne er så varierede. Vi har et meget tæt tværfagligt samarbejde med læger, sygeplejersker, serviceassistenter, Falck og politiet.

Vi har funktioner i Akutkoordinationen, Traumecentret, Receptionen, Skadekontoret, Dagklinikken, Voksenafsnittene, Akut Børn og Akut Psykiatri. Du har mulighed for selv at være med til at vælge og kombinere, hvilke funktioner du gerne vil varetage ud fra dine ønsker og kompetencer.

Fælles arbejdsopgaver
Alle lægesekretærer arbejder ud fra en samlet prioriteringsliste ifht. afskrivning af notater i hele afdelingen og vi bidrager dermed til det samlede patientflow. Vi anvender Klinisk Logistik til at skabe overblik over, hvor patienterne er. I vagttid skriver vi også akutte indlæggelser og operationer for andre specialer.

Dine kolleger
Du får 39 engagerede lægesekretærkolleger mellem 25 og 60 år, og vi bidrager alle til gruppen med vores kompetencer og styrker. Vi har en meget uhøjtidelig tone og et godt humør, og det er meget vigtigt, at samarbejdet er bygget op omkring tillidsfulde relationer og med plads til forskellighed. Vi mødes til koordineringsmøder morgen og eftermiddag, hvor vi sammen aftaler, hvem der løser hvilke opgaver i forhold til de opgaver, der er der lige netop i denne vagt.

Arbejdstid
I Akutafdelingen er lægesekretærerne naturligvis på arbejde 24/7/365, da der er brug for vores kompetencer. Det betyder derfor, at du får skiftende arbejdstider; dagvagter, aftenvagter, weekend- og helligdagsvagter. De fleste har også minimum tre nattevagter på  otte uger, men det er ikke alle. Alle har tre arbejdsweekender i en otte ugers vagtplan. Vi anvender MinTid, og du har stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din vagtplan. Skiftende vagter giver frihed/luft i en ellers travl hverdag.

Personprofil
Du kan holde hovedet koldt i en travl hverdag, er serviceminded og imødekommende overfor patienter, pårørende, kolleger og andre samarbejdspartnere. Du har en positiv indstilling og tager medansvar for afdelingens arbejdsopgaver. Da du vil være i front på de fleste pladser, skal du kunne håndtere mange henvendelser i dit arbejde og altid møde alle med dygtighed, sikkerhed og parathed.

Gennem handling udviser du ansvarlighed, fleksibilitet og forståelse for Akutafdelingens opgaver og trives i en organisation, der hele tiden forandrer sig. Vi ser gerne du er uddannet lægesekretær og har erfaring med MidtEPJ.

I uge 6, 2020 kan vi følges på AUHs Instagram.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Har du lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Lone Elbæk Berg på loneberg@rm.dk eller på 2371 6871.

Stillingerne er med ansættelse den 1. april 2020 eller efter aftale. Ansøgningsfrist er den 24. februar 2020, og vi afvikler ansættelsessamtaler 27. februar 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.