Lægesekretærer til Danmarks største Akut Afdeling på Aarhus Universitetshospital

Danmarks største Akut Afdeling søger nye lægesekretærer. Vi flytter lige om lidt og vi glæder os, - kom og vær en del af vores nye flotte afdeling

Derfor synes vi, at det er spændende og attraktivt at arbejde i Fælles Akut Afdeling

 • fleksible arbejdstider og en anderledes frihed
 • uforudsigelighed og variation i dit arbejde som lægesekretær
 • indflydelse på planlægning af din arbejdstid
 • gode kolleger og et godt socialt fællesskab
 • at dine arbejdsopgaver gives videre til en kollega, når du tager hjem, og du ikke skal tænke på dem, når du har fri
 • tværfagligt samarbejde med interne og eksterne faggrupper; andre specialeafdelinger, præhospitalet, politiet, kommunerne mv.
 • mulighed for vekslende funktioner fra vagt til vagt
 • faglig og personlig udvikling gennem arbejdet
 • mulighed for at beskæftige dig med mange forskellige specialer
 • journalnotaterne skrives og behandles tidstro, så kliniske data er tilgængelige for læger og sygeplejersker
Hvem er vi?
Der er ansat 35 lægesekretærer i Fælles Akut Afdeling, som har funktioner i henholdsvis skadestuen, traumecentret, akutkoordinationen, voksen sengeafsnit og skadeambulatoriet. 
Se i øvrigt vores hjemmeside.
Vi flytter den 29. maj 2018 til Aarhus Universitetshospital under fælles tag i Skejbym, og på det tidspunkt vil den akutte børnemodtagelse også blive en del af Fælles Akut Afdeling og i efteråret 2018 bliver Psykiatrisk Akut modtagelse også en del af Fælles Akut Afdeling.

Vi søger nye kolleger til Fælles Akut Afdeling, som har ønske og mod til at være med til at udvikle Danmarks største Akut Afdeling.
 
Alle lægesekretærerne arbejder ud fra en samlet prioriteringsliste ifht. afskrivning af notater, - vi afskriver fra MidtEPJ. Vi anvender Klinisk Logistik til at skabe overblik over, hvor alle vores patienter er. Der er mange forskellige vagtfunktioner i afdelingen. Lægesekretærerne er i front i hele afdelingen, men det er forskellige opgaver, der skal løses i forhold til, hvor man fysisk har vagten.
 • I traumecentret med akutsekretæreren og traumeteamsekretærer er en af opgaverne at gå med til traumerne. Traumeteamsekretærerne registrerer/ajourfører patientforløbene i MidtEPJ og Klinisk Logistik.
 • I skadestuen er der også en stor opgave med at ulykkesregistrere alle patienterne.
 • I voksensafsnittet (sengeafsnit) er lægesekretæren også i front med modtagelse af afdelingens akutte patienter og pårørende og har en meget vigtig funktion med registrering/ajourføring af patientforløbene i EPJ og Klinisk Logistik.
Udover ovenstående fælles opgaver, varetager lægesekretærerne mange specialopgaver afhængig af kompetencer og interesser. Vi arbejder meget tværfagligt, og det er derfor vigtigt, at faggrupper og kompetencer er bredt repræsenteret i optimeringen af det sammenhængende patientforløb, samt i udviklingen af afdelingen organisatorisk.
Der er et meget tæt tværfagligt samarbejde med læger, sygeplejersker, Falck, politi mv.

Vi arbejder hele tiden på, at patienten altid skal opleve sig ventet og velkommen, og patienten skal mødes med dygtighed, sikkerhed og parathed.
For at understøtte dette, arbejder vi kontinuerligt på, at afdelingen er indrettet til og fremmer tværfaglighed. At afdelingen udstråler orden, tryghed, venlighed, og at indretningen understøtter systematik og effektive arbejdsgange.
 
Arbejdstider
Som AKUT Afdeling skal vi naturligvis være til stede, når der er brug for det, dvs. 24/7/365.
I voksenafsnittet er der vagtdækning fra 7-15, 15-23 året rundt, og i skadestuen/traumecenteret er der vagtdækning hele døgnet. Man skal forvente at arbejde 3 weekender på en 8-ugers vagtplan. Vi arbejder med Min Tid ift. vagtplanlægning, hvilket bla. betyder, at du kan se din vagtplan på din I smartphone, inkl. ferie, afspadsering mv.
 
Er du blevet nysgerrig og har lyst til at høre mere? – det håber vi!
Kontakt ledende lægesekretær Lone Elbæk Berg på loneberg@rm.dk. Det er kun uddannede lægesekretærer, der kommer i betragtning. Du kan se lægesekretærfunktionsbeskrivelsen for Aarhus Universitetshospital på den officielle hjemmeside. Vi opfordrer også nyuddannede lægesekretærer til at søge stillingen. Stillingerne kan være både deltids- eller fuldtidsstillinger, dette aftales nærmere.
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.
 
Stillingerne er med ansættelse den 1. april 2018 eller efter aftale. Ansøgningsfrist er søndag den 25. februar 2018. Vi holder ansættelsessamtaler tirsdag den 27. februar 2018.
 Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Lægesekretær til dynamisk psykiatrisk sengeafsnit P4

AUH Afd P - Sengeafsnit P4

Aarhus
Vi søger pr. 01.05.2018, eller efter aftale, en lægesekretær 37 timer uge til Sengeafsnit P4. Du vil få et tæt samarbejde med lægesekretærer fra andre afsnit samt med funktionsledelsen i P4. Dine arbejdsopgaver vil blive meget varierede. Udover de o...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

27 - hverken mere eller mindre

Hæmatologisk Afdeling R

Aarhus
Drømmer du om nedsat arbejdstid, så læs videre.Vi har en kollega, som går på efterløn, og hendes stilling kan besættes 1. april eller 1. maj 2018 med 27 timer pr. uge hverken mere eller mindre, så du skal kun søge, hvis du lige præcis ønsker 27 time...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Lægesekretær til Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Risskov

BUC Sekretær Risskov

Aarhus
Brænder du for at arbejde i Børne- og Ungdomspsykiatrien? Så er du måske vores nye kollega, vi snart kan byde velkommen i BUC. I Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Risskov er en stilling som lægesekretær projektsekretær (37 timer ugen) ledig til b...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Uddannet lægesekretær

Medicinsk afdeling sekretariat

Hedensted
Uddannet lægesekretær til Regionshospitalet Horsens, Medicinsk Sengeafsnit 1 (Afsnit for Lunge- og Mavetarmsygdomme) søges til 1 års vikariat fra 1. maj 2018 Et års barselsvikariat, 37 timer ugentligt er ledig til besættelse. Hvem er viI Medicinsk A...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Lægesekretærelever 2018 til Aarhus/Randers

Aarhus Universitetshospital

Aarhus
L GESEKRET RUDDANNELSEN 2018En spændende uddannelse inden for klinisk administration og formidling Regionshospitalet Randers, Aarhus Universitetshospital og Psykiatri og Social i Region Midtjylland søger lægesekretærelever med start 1. september 201...