Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægsekretær til transplantationsteam, Afd. Y, OUH

Trives du med ansvar og spændende, alsidige opgaver? Så så har vi måske stillingen til dig !

Til Transplantations-sekretariatet på Nyremedicinsk Afd. Y, Odense Universitetshospital søger vi en uddannet lægesekretær med koordinerende funktion. 

Du skal sammen med resten af transplantationsteamet – som består af 5 læger og 4 lægesekretærer (hvoraf en lægesekretær går på barselsorlov i starten af januar 2021) – sikre et smidigt udrednings- og transplantationsforløb for donorer såvel som recipienter (modtager af nyre). Stillingen indebærer en høj grad af tværfagligt samarbejde samt kontakt til patienter såvel som pårørende.  

Hvert enkelt transplantationsforløb er individuelt og indebærer mange forskelligartede opgaver. Det er derfor vigtigt, at din tilgang til dine ansvarsområder er systematisk og at du formår at bevare fokus og overblik selvom du har mange projekter i gang samtidig.

 Herudover er det vigtigt at du har gode IT-kompetencer, at du er imødekommende overfor nye opgaver, og at du trives med forstyrrelser i det daglige.  Vi ser desuden gerne, at du er motiveret for forbedringer af eksisterende arbejdsgange.
Det er et ufravigeligt krav, at du er uddannet lægesekretær.

 Vi kan tilbyde dig en afvekslende hverdag i et behageligt miljø i en stilling med gode muligheder for kompetenceudvikling samt uddannelse.

Udover at indgå i samarbejdet med de tre øvrige sekretærer indenfor transplantationsområdet, vil du skulle varetage basissekretæropgaver i ambulatorier sammen med afdelingens øvrige lægesekretærer. Her vil du tillige indgå i arbejdet med at sikre korrekt registrering i samarbejde med afdelingens registreringsansvarlige.
Samlet er vi 10 lægesekretærer (8 i Odense og 2 i Dialysen, Svendborg).

Dine arbejdsopgaver:

  • Telefonisk kontakt til patienter mhp. udredning
  • Indkaldelse af patienter til diverse undersøgelser og koordinering af disse ift. transplantationsudredning
  • Ansvar for til- og afmelding i Scandiatransplant databasen
  • Diverse transplantationsopgaver (udsende oplæg til interne/eksterne samarbejdspartnere og opfølgning efter transplantationsgruppemøde samt opfølgning på blodprøver m.m.)
  • Ambulatoriefunktion (klargøring af og opfølgning på dagsprogram – bestille blodprøver m.m.)
  • Ca. en vagt hver 14. dag til kl. 16.00 (i rul) med varetagelse af eksterne/interne telefonopkald til afdelingen m.m.
  • Posthåndtering
  • Bestille depotvarer i ILS
  • Ad hoc opgaver for læger og sygeplejersker

Nyremedicinsk Afdeling Y er opdelt i et sengeafsnit (Odense), to hæmodialyseafsnit (hhv. Odense og Svendborg), ambulatorium/daghospital (Odense) samt en forskningsenhed (Odense).
Der er tale om en fuldtidsstilling med tjenestested i Odense. Da vi lægger stor vægt på fleksibilitet og samarbejde, også på tværs af matriklerne vil der i den forbindelse kunne forekomme afløsning i Svendborg ved behov.
Vi har opmærksomhed på at skabe de gode relationer i sekretærgruppen, og at alle opgaver løses med udgangspunkt i ”patienten først”, og vi har en kerneopgave, som vi i fællesskab skal løse sammen.
Vi har fokus på det psykiske og fysiske arbejdsmiljø, og hvor stor betydning det har for vores trivsel. Her har vi bl.a. vores opmærksomhed på, hvilke kommunikations- og informationsveje, der vælges, den åbne dialog, at vi er holdspillere, at alle føler sig medinddraget samt have følelsen af at blive hørt og lyttet til.


Løn- og ansættelsesforhold
Der er tale om en fast stilling på fuld tid med flex-ordning. Hovedtjenestested i Odense og øvrige tjenestested i Svendborg.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.


Din ansøgning
Ansøgningsfrist: Onsdag 20. januar 2021
Ansættelsessamtaler vil blive tirsdag d. 26. januar 2021.sVi ser frem til at modtage din ansøgning, cv samt oplysninger om referencer. Der vil endvidere blive indhentet børneattest.


Har du spørgsmål kan du kontakte
Ledende lægesekretær Gitte Møller, tlf. 4026 5647, gitte.moller@rsyd.dk eller lægesekretær Annika Mahallati, tlf. 6541 3453, Annika.Mahallati@rsyd.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.