Lærer

Lærere til Vorbasse Skole 
 
Vi søger pr. 1. august to engagerede og ambitiøse lærere, som kan undervise i nogle af følgende fag på mellemtrinnet og i udskolingen: Tysk, matematik, idræt, håndværk og design eller dansk. Andre fag kan også have interesse, så send gerne en ansøgning selv om fagene ikke passer helt til din faglige profil.  
 
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge for begge stillinger. 
 
Som lærer på Vorbasse Skole kommer du til at indgå i velfungerende team, som arbejder tæt sammen om at fremme alle elevers læring og trivsel og som har fokus på at udvikle undervisningen og læringsmiljøet sammen. 
 
Vi forventer:
  • At du kan skabe gode relationer til børn og voksne 
  • At du formår at tilrettelægge læringsforløb med variation og højt læringsudbytte for alle elever 
  • At du er engageret og vil bidrage til et konstruktivt og inspirerende samarbejde om løsningen af opgaverne 
  • At du medvirker til løbende at udvikle læringsmiljøet på stedet 
 
Om skolen: 
Vorbasse Skole har ca. 260 elever i 0. – 9. klasse og er en velfungerende arbejdsplads med gode fælles værdier og et fælles syn på børn og læring. Skolen er beliggende i landsbyen Vorbasse, som er kendetegnet ved, at der er stor forældreopbakning og et godt og givtigt samarbejde med lokalsamfundets beboere.  
Der er indbydende fysiske rammer ude og inde, som understøtter mulighederne for at tilrettelægge varierede og spændende undervisningsforløb. Flere faglokaler, skolens læringscenter og udearealerne er netop blevet renoveret.  
 
Vi arbejder på skolen målrettet på at skabe de bedste betingelser for at fremme børn og unges læring og trivsel. I det pædagogiske arbejde bygges videre på en lang tradition for at tænke nyt og eksperimentere med udvikling af undervisning og pædagogisk praksis.  
 
Der er i teamene et godt og konstruktivt samarbejde og alle team støttes gennem kompetenceudviklingsforløb i opgaveløsningen samtidig med, at der i hverdagen er en afdelingsleder tæt på. Skolen deltager i et fireårigt skoleudviklingsforløb ”Program for læringsledelse”, der understøtter det forsatte arbejde med implementering af skolereformen. Alt pædagogisk personale deltager i dette udviklingsprojekt. Derudover har vi pt. stort fokus på implementering af ny it-strategi. 
 
Vi kan således tilbyde et godt og udviklende skolemiljø med gode arbejdsforhold og gode muligheder for faglig udvikling. Der er fleksible og individuelle mødetider og alle medarbejdere har egen arbejdsplads sammen med deres teamkolleger. Der tilbydes endvidere mentorordning for nyansatte.  
 
Er du interesseret i en af de ledige stillinger, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om arbejdsopgaverne eller lave aftale med os om at aflægge skolen et besøg. 
 
Løn og ansættelsesvilkår: 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. 
 
Flere oplysninger:  
Kontakt skoleleder Torben Precht Jensen, tlf. 72 14 18 03, mobil 22 68 35 88 
 
Læs mere om skolen på www.vorbasseskole.dk 
 
Ansøgningsfrist: 
Mandag, den 14. maj, kl. 12.00. Ansættelsessamtaler afholdes torsdag, den 17. maj fra kl. 15.30 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lærere til Mølholm Skole

Mølholm Skole

Mølholm Skole søger 2 lærere fra 1. august 2018. Er du frisk på nye udfordringer og inspirerende kolleger? Mølholm Skole søger 2 lærere. Stillingerne er som udgangspunkt på 37 timer ugentlig. Vi har forsøgt at pege på de områder, som du skal dække! ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Lærer til Firkløverskolen Give/Søndermarken

Firkløverskolen

Matematik og naturfagslærer til Firkløverskolen Give Søndermarken Søndermarken er en overbygningsafdeling, hvor vi fokuserer på at skabe et ungdomsmiljø, hvor elever trives og tager vare på hinanden. Målet er, at alle får optimale muligheder for at ...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Lærer til Bredsten-Gadbjerg Skole - vikariat

Bredsten/Gadbjerg Skole

Vejle
Lærer til årsvikariat 32 timer uge på Bredsten-Gadbjerg Skole afd. Gadbjerg (med mulighed for forlængelse) Om jobbet Vi søger en faglig dygtig og engageret lærer til vores indskoling mellemtrin på vores Gadbjerg afd. Du skal brænde for at undervise ...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Lærer til Bredsten-Gadbjerg Skole

Bredsten/Gadbjerg Skole

Vejle
Lærer til en fast stilling i overbygningen på Bredsten-Gadbjerg Skole afd. Bredsten Om jobbet Vi søger en faglig dygtig og engageret lærer til vores udskolingsafdeling. Du skal brænde for at undervise i biologi, geografi, historie og idræt. Du vil s...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Lærer til Aalykkeskolen (dansk, pigeidræt, kristendom, billedkunst)

Aalykkeskolen

Kolding
Stilling: Lærer Arbejdssted: Aalykkeskolen - Kolding. Arbejdstid: 37 timer. Ansættelsestidspunkt: 1. august 2018. Funktioner: Vi søger 1 lærer til skolens mellemtrin. I stillingen indgår dansk, klasselærer, pigeidræt, kristendom, billedkunst, unders...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018