Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer

Skottegårdsskolen søger 2 lærere

Vi mangler en dygtig lærer til at varetage danskundervisningen i vores modtageklasse på mellemtrinnet.

Der er tale om elever fra andre lande, som starter deres undervisning hos os på Skottegårdsskolen, hvorefter de udsluses til deres distriktsskole efter maximalt 2 år. Undervisningen tager derfor, uanset fag, udgangspunkt i dansk som andetsprog, så vi ønsker os en lærer, som mestrer dansk som andetsprog og som brænder for at undervise vores ny-ankomne børn.

Skemaet indeholder udover dansk, DSA, kristendom og natur/teknik i modtageklassen også håndværk og design og faglig fordybelse på 6. årgang.

Vi mangler også en dygtig AKT lærer i et barselsvikariat, som udover mange AKT timer kan varetage begyndertysk, idræt og naturfag på 6-7 årgang samt 4 musiklektioner i indskolingen.

Vi er en skole i rivende udvikling, og du vil få mulighed for at sætte dit præg på den udvikling. Vi er organiseret i årgangsteams, og der er skemalagt ugentlige teammøder, hvor pædagoger og lærere på årgangen mødes for at udvikle og tilrettelægge de faglige og pædagogiske tiltag, børnegruppen har behov for.

Vi har en anerkendende tilgang til vores elever og forældre og værdsætter en åben og fordomsfri dialog. Vi har høje ambitioner på vores elevers vegne og har fokus på et attraktivt læringsmiljø for alle børn.

Stillingerne er til besættelse snarest muligt.

Vi forventer, at du:
  • Er uddannet lærer
  • Er fleksibel og kan arbejde struktureret
  • Har lyst til at arbejde i selvstyrende team
  • Kan samarbejde og arbejde selvstændigt
  • Kan se muligheder og er udviklingsorienteret.

Vi kan tilbyde dig:
  • En arbejdsplads baseret på åbenhed og tillid
  • Et tæt samarbejde med dygtige, ambitiøse og engagerede kolleger i selvstyrende team
  • En spændende hverdag, hvor du vil få indflydelse på udviklingen
  • En dynamisk og social arbejdsplads.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med Lærernes Centralorganisation efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til Viceskoleleder Susanne Frøkjær på telefon 32504037.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende. Når rette kandidat er fundet, vil stillingsopslaget blive fjernet fra Tårnby Kommunes hjemmeside.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.