Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer med BIO, GEO og HIS - kompetencer

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329931572Phoenix-41a0b01712018-12-20T00:00:00Lærer med BIO, GEO og HIS - kompetencer

 

Vi søger overbygningslærer, med mulighed for fuld- eller nedsat tid.

Kundby Friskole og Børnehus lukkede dørene op 1. august 2015. Vi har en skøn beliggenhed, gode fysiske rammer, dygtigt og energisk personale og en fantastisk opbakning fra lokalsamfundet og familierne omkring skolen. Vi er en skole for 0. – 9. klassetrin, og har pr. 1. august 2018 indskrevne elever i 0. – 8. klasse. Vi har både vuggestue, børnehave og SFO og prioriterer et tæt samarbejde afdelingerne imellem.

Vi har i løbet af dette forår brug for en dygtig lærer, der brænder for det trygge børneliv, høj faglighed i alle fag og det tætte relationelle arbejde med elever, forældre og kolleger.

Hvem er vi:

 • Vi arbejder med hoved, hænder og hjerte både i og udenfor klasseværelset, nærvær er en central del af vores pædagogiske fokus
 • Vi brænder for bevægelse og ude-liv som integrerede dele af hverdagen
 • Vi har fokus på ro til læring og faglighed, og vægter trivsel meget højt
 • Vi laver individuelle aftaler for lærernes arbejdstid, og mener at kvalitetsundervisning kræver ordentlig tid til forberedelse
 • Et hold af dygtige og engagerede ansatte, der glæder sig til at byde dig velkommen

Hvem er du:

 • Uddannet fri- eller folkeskolelærer med undervisningserfaring i overbygningen
 • Kompetent inden for biologi, geografi og historie.
 • Har du også kompetencer indenfor dansk, matematik og idræt i overbygningen samt musik (mellemtrin og valgfag i overbygningen) er det en fordel.
 • Betegner dig selv som en fantastisk underviser med fagligheden i orden, begge fødder solidt plantet i mulden og et hoved fuld af gode idéer, der stemmer overens med vores værdigrundlag
 • Tydelig og omsorgsfuld i din omgang med børnene – hele dagen, også i pauserne :)
 • Struktureret i dit arbejde og dygtig inden for dit felt
 • Lyst til tæt samarbejde med kolleger og skolens forældre
 • Positiv og anerkendende i din kommunikation på alle planer

Læs vores værdigrundlag på www.kundbyfriskole.dk og se vores opslag på Facebook.

Motiveret ansøgning inkl. bilag sendes til: skoleleder@kundbyfriskole.dk

Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende, så skynd dig at sende os en ansøgning!

 

2019-02-15T00:50:38.253 Vi søger overbygningslærer, med mulighed for fuld- eller nedsat tid. Kundby Friskole og Børnehus lukkede dørene op 1. august 2015. Vi har en skøn beliggenhed, gode fysiske rammer, dygtigt og energisk personale og en fantastisk opbakning fra lokalsamfundet og familierne omkring skolen. Vi er en skole for 0. 9. klassetrin, og har pr. 1. august 2018 indskrevne elever i 0. 8. klasse. Vi har både vuggestue, børnehave og SFO og prioriterer et tæt samarbejde afdelingerne imellem. Vi har i løbet af dette forår brug for en dygtig lærer, der brænder for det trygge børneliv, høj faglighed i alle fag og det tætte relationelle arbejde med elever, forældre og kolleger. Hvem er vi: Vi arbejder med hoved, hænder og hjerte både i og udenfor klasseværelset, nærvær er en central del af vores pædagogiske fokus Vi brænder for bevægelse og ude-liv som integrerede dele af hverdagen Vi har fokus på ro til læring og faglighed, og vægter trivsel meget højt Vi laver individuelle aftaler for lærernes arbejdstid, og mener at kvalitetsundervisning kræver ordentlig tid til forberedelse Et hold af dygtige og engagerede ansatte, der glæder sig til at byde dig velkommen Hvem er du: Uddannet fri- eller folkeskolelærer med undervisningserfaring i overbygningen Kompetent inden for biologi, geografi og historie. Har du også kompetencer indenfor dansk, matematik og idræt i overbygningen samt musik (mellemtrin og valgfag i overbygningen) er det en fordel. Betegner dig selv som en fantastisk underviser med fagligheden i orden, begge fødder solidt plantet i mulden og et hoved fuld af gode id er, der stemmer overens med vores værdigrundlag Tydelig og omsorgsfuld i din omgang med børnene hele dagen, også i pauserne :) Struktureret i dit arbejde og dygtig inden for dit felt Lyst til tæt samarbejde med kolleger og skolens forældre Positiv og anerkendende i din kommunikation på alle planer Læs vores værdigrundlag på www.kundbyfriskole.dk og se vores opslag på Facebook. Motiveret ansøgning inkl. bilag sendes til: skoleleder@kundbyfriskole.dk Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende, så skynd dig at sende os en ansøgning!11Jobnet41a0b017100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-14T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandHolbæk3421159Selvejende institution Kundby Friskole11Trønningevej 114520SvinningeDKDanmark0
skoleleder@kundbyfriskole.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent683586JobNet492128549212851000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=41a0b017https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=41a0b017https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=41a0b017&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=41a0b017&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Paedagog_undervisning_og_forskning/Undervisning_og_paedagogik/11.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Selvejende institution Kundby Friskole er dette netop hvad du bliver mødt af.12007991Dansk3Læse/ tale233103Friskolelærer9Undervisning og pædagogik359791477Mette Jacobsenskoleleder@kundbyfriskole.dkDKDanmarkDKDanmark330008362Friskolelærer søges til dansk, billedkunst og engelsk - og gerne franskRobot Fra 1. august søger vi en positiv og engageret lærer på fuld tid, der kan varetage dansk i indskolingen, klasselærerfunktionen, billedkunst, engelsk og evt. historie og fortælling. Hvis du ovenikøbet kan undervise i fransk, vil der være mulighed for et hold i vores efterskoleafdeling. Hvis du blot vil være timelærer i fransk, så send også gerne en ansøgning. Udover at du bliver en del af et ungt og dynamisk lærerteam i vores friskoleafdeling, bliver du også en del af en skole med høj faglighed, mange søde elever, tæt forældresamarbejde og mange gode traditioner. Hvis du vil se og høre mere om skolen, er du velkommen til rundvisning fredag den 3. maj kl. 17. Vinde Helsinge Friskole ligger på Vestsjælland tæt ved Storebælt mellem Kalundborg og Slagelse. Skolen bygger på den grundtvig-koldske skoletradition. Vi er en del af den selvejende institution Vinde Helsinge Friskole, Vestsjællands Idrætsefterskole. Vi har 180 friskoleelever, 120 efterskoleelever, 65 sfo-børn, 50 børn i vuggestue børnehave og 60 medarbejdere. Vi er en skole, som til stadighed er i udvikling både på bygningssiden og i den pædagogiske dagligdag. Ansøgningsfristen er torsdag den 9. maj. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i starten af uge 20. Ansøgninger modtages kun via vores ansøgningsportal, https: efterskole.nu job. I forbindelse med at du uploader din ansøgning, bedes du svare på tre korte videospørgsmål. Når du sender din ansøgning, giver du samtidig samtykke til, at vi må behandle dine data, læs evt. mere på https: efterskole.nu data. Løn og ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Yderligere oplysninger fås ved forstander Henrik Dahl tlf. 58859100 eller på www.vindehelsinge.nu.Fra 1. august søger vi en positiv og engageret lærer på fuld tid, der kan varetage dansk i indskolingen, klasselærerfunktionen, billedkunst, engelsk og evt. historie og fortælling.

Hvis du ovenikøbet kan undervise i fransk, vil der være mulighed for et hold i vores efterskoleafdeling. Hvis du blot vil være timelærer i fransk, så send også gerne en ansøgning.

Udover at du bliver en del af et ungt og dynamisk lærerteam i vores friskoleafdeling, bliver du også en del af en skole med høj faglighed, mange søde elever, tæt forældresamarbejde og mange gode traditioner.

Hvis du vil se og høre mere om skolen, er du velkommen til rundvisning fredag den 3. maj kl. 17.

Vinde Helsinge Friskole ligger på Vestsjælland tæt ved Storebælt mellem Kalundborg og Slagelse. Skolen bygger på den grundtvig-koldske skoletradition.  Vi er en del af den selvejende institution Vinde Helsinge Friskole, Vestsjællands Idrætsefterskole.

Vi har 180 friskoleelever, 120 efterskoleelever, 65 sfo-børn, 50 børn i vuggestue/børnehave og 60 medarbejdere.

Vi er en skole, som til stadighed er i udvikling både på bygningssiden og i den pædagogiske dagligdag.

Ansøgningsfristen er torsdag den 9. maj. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i starten af uge 20.

Ansøgninger modtages kun via vores ansøgningsportal, https://efterskole.nu/job. I forbindelse med at du uploader din ansøgning, bedes du svare på tre korte videospørgsmål.

Når du sender din ansøgning, giver du samtidig samtykke til, at vi må behandle dine data, læs evt. mere på https://efterskole.nu/data. 

Løn og ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Yderligere oplysninger fås ved forstander Henrik Dahl tlf. 58859100 eller på  www.vindehelsinge.nu.

Vinde Helsinge FriskoleGørlev2019-04-16T00:00:002019-05-09T00:00:00
330010854ZBC i Ringsted søger lærer til undervisning i matematik og fysikRobot ZBC i Ringsted søger pr. 1. august 2019 en lærer til undervisning i matematik og fysik på grundforløbet til vores erhvervsuddannelser. Der er tale om fastansættelse på fuldtid. Som underviser på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære. Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært. Derfor forventer vi, at du er engageret, samarbejdsvillig og har et højt fagligt niveau med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt. Om jobbet Du bliver lærer for vores elever på GF2 grundforløbet primært inden for områderne data, it og elektronik, hvor du skal undervise i matematik og fysik på forskellige niveauer (F, E, D og C). Ud over at undervise, vil du også i perioder skulle være kontaktlærer for et hold elever. Du bliver en del af et lærerteam, hvor de primære opgaver er at give eleverne de bedste muligheder for at lære og gennemføre deres uddannelse samt udvikle tværfaglige opgaver sammen med vores øvrige dedikerede lærere. Du vil i samarbejde med kolleger og ledelse udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet og således stræbe mod det bedste læringsmiljø. Dette sker ved at skabe gode relationer til vores elever. Om dig Du er uddannet folkeskolelærer eller lignende med undervisningskompetencer i matematik og fysik på niveau F, E, D og C.Du har en høj faglighed og en dyb interesse for at undervise og udvikle.Du er praksisorienteret, og du kan lide at udforske og eksperimentere med dit fag og kan sætte det i erhvervsfaglige sammenhænge.Du er en dygtig formidler, som brænder for at arbejde med unge mennesker.Måske har du tidligere erfaring med at arbejde med elever det vigtigste er dog, at du brænder for at videregive din faglige viden og dine erfaringer.Du går til dit arbejde med godt humør og et positivt sind.Du kan lide at arbejde i teams. Vi sørger for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en lærer. Har du lyst til og mod på ovenstående, kan vi tilbyde et job med udfordringer og indflydelse på jobindholdet og med gode kolleger, der står klar til at hjælpe og støtte. Ansættelse Der er tale om fastansættelse på fuldtid, og vi glæder os til at byde dig velkommen den 1.august 2019. Ansættelsesområdet er ZBC. Dit tjenestested vil som udgangspunkt være i Ringsted, men der vil også være undervisning i Slagelse. Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår, hvilket bl.a. indebærer en pensionsordning på 18 . Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse. Ansøgning Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen Søg job nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Vi skal have din ansøgning senest den 3. juni 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 24 og eller 25, 2019. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer. Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte: Mette Kruse Hansen Sieben, områdeleder på tlf.: 2519 0002 eller på mail: mkhs@zbc.dk Hvem er vi? ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder. Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse. ZBC Vær med. Verden er til at forandre.

ZBC i Ringsted søger pr. 1. august 2019 en lærer til undervisning i matematik og fysik på grundforløbet til vores erhvervsuddannelser. Der er tale om fastansættelse på fuldtid.

Som underviser på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære.

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært. Derfor forventer vi, at du er engageret, samarbejdsvillig og har et højt fagligt niveau med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt.

 

Om jobbet
Du bliver lærer for vores elever på GF2 grundforløbet – primært inden for områderne data, it og elektronik, hvor du  skal undervise i matematik og fysik på forskellige niveauer (F, E, D og C). Ud over at undervise, vil du også i perioder skulle være kontaktlærer for et hold elever.

Du bliver en del af et lærerteam, hvor de primære opgaver er at give eleverne de bedste muligheder for at lære og gennemføre deres uddannelse samt udvikle tværfaglige opgaver sammen med vores øvrige dedikerede lærere.

Du vil i samarbejde med kolleger og ledelse udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet og således stræbe mod det bedste læringsmiljø. Dette sker ved at skabe gode relationer til vores elever.

 

Om dig

 • Du er uddannet folkeskolelærer eller lignende med undervisningskompetencer i matematik og fysik på niveau F, E, D og C.
 • Du har en høj faglighed og en dyb interesse for at undervise og udvikle.
 • Du er praksisorienteret, og du kan lide at udforske og eksperimentere med dit fag og kan sætte det i erhvervsfaglige sammenhænge.
 • Du er en dygtig formidler, som brænder for at arbejde med unge mennesker.
 • Måske har du tidligere erfaring med at arbejde med elever – det vigtigste er dog, at du brænder for at videregive din faglige viden og dine erfaringer.
 • Du går til dit arbejde med godt humør og et positivt sind.
 • Du kan lide at arbejde i teams.

 

Vi sørger for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en lærer.

Har du lyst til og mod på ovenstående, kan vi tilbyde et job med udfordringer og indflydelse på jobindholdet og med gode kolleger, der står klar til at hjælpe og støtte.

 

Ansættelse

Der er tale om fastansættelse på fuldtid, og vi glæder os til at byde dig velkommen den 1.august 2019.

Ansættelsesområdet er ZBC. Dit tjenestested vil som udgangspunkt være i Ringsted, men der vil også være undervisning i Slagelse.

Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår, hvilket bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning

Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg job" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest den 3. juni 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 24 og/eller 25, 2019.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer. 

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Mette Kruse Hansen Sieben, områdeleder på tlf.: 2519 0002 eller på mail: mkhs@zbc.dk

 

Hvem er vi?

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

 

ZBC

Vær med. Verden er til at forandre.

ZBCRingsted2019-04-24T00:00:002019-06-03T00:00:00
330010301Vil du uddanne fremtidens dygtigste elektrikere?Robot Vil du uddanne fremtidens dygtigste elektrikere? Har du en baggrund som el-installatør eller har du anden relevant faglig uddannelse? Kunne du tænker dig et meningsfuldt job, hvor du får mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det dig, vi søger! Om jobbet Nordvestsjællands største uddannelsescenter EUC Nordvestsjælland leder lige nu efter en dygtig underviser til vores elektrikeruddannelse i vores afdeling i Holbæk. Du skal undervise med et stort engagement inden for dit fag. Ligesom du skal løse undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter i samarbejde med dine kollegaer. Du skal skabe gode kontakter til branchen. Om dig Du bliver helt elektrisk ved tanken om at undervise og er god til at lære dit håndværk fra dig. Dit håndværk er din signatur, og du går aldrig på kompromis med kvaliteten. Du skal kunne være imødekommende over for elever med forskellige forudsætninger. Din faglige profil Du er uddannet el-installatør eller har anden relevant faglig uddannelse og har et godt kendskab til branchen. Vi kan tilbyde En arbejdsplads med spændende og udfordrende opgaver, hvor du udvikler dig fagligt samt et godt socialt miljø både i elektriker-afdelingen og samlet på skolen. Løn- og ansættelsesvilkår Fuldtids- og fastansættelse sker i henhold til bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007. Ansøgningsfrist Ansøgningsfristen er 20. maj 2019 kl. 12.00 Samtaler afholdes d. 23. maj 2019. For mere information kontakt uddannelsesleder Søren Leig Olsen tlf. 31 227 468 Alle interesserede, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge. Vi glæder os til at modtage din ansøgning! Ansøgningsfrist Send din ansøgning, så vi har den senest d. 20. maj 2019 kl. 12.00 Ansættelsessamtaler Afholdes d. 23. maj 2019 Arbejdsplads EUC Nordvestsjælland Absalonsvej 20 4300 Holbæk Hør mere om jobbet hosUddannelsesleder Søren Leig Olsen Tlf: 31 227 468 Søg jobbet Send ansøgning og cv til job@eucnvs.dk. Husk at skrive i emnefeltet, hvilket job du søger.

Vil du uddanne fremtidens dygtigste elektrikere?

Har du en baggrund som el-installatør eller har du anden relevant faglig uddannelse? Kunne du tænker dig et meningsfuldt job, hvor du får mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det dig, vi søger!

Om jobbet
Nordvestsjællands største uddannelsescenter EUC Nordvestsjælland leder lige nu efter en dygtig underviser til vores elektrikeruddannelse i vores afdeling i Holbæk. Du skal undervise med et stort engagement inden for dit fag. Ligesom du skal løse undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter i samarbejde med dine kollegaer. Du skal skabe gode kontakter til branchen.

Om dig
Du bliver helt elektrisk ved tanken om at undervise og er god til at lære dit håndværk fra dig. Dit håndværk er din signatur, og du går aldrig på kompromis med kvaliteten. Du skal kunne være imødekommende over for elever med forskellige forudsætninger.

Din faglige profil
Du er uddannet el-installatør eller har anden relevant faglig uddannelse og har et godt kendskab til branchen.

Vi kan tilbyde
En arbejdsplads med spændende og udfordrende opgaver, hvor du udvikler dig fagligt samt et godt socialt miljø – både i elektriker-afdelingen og samlet på skolen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Fuldtids- og fastansættelse sker i henhold til bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er 20. maj 2019 kl. 12.00
Samtaler afholdes d. 23. maj 2019.

For mere information kontakt uddannelsesleder Søren Leig Olsen tlf. 31 227 468

Alle interesserede, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, så vi har den senest d. 20. maj 2019 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler
Afholdes d. 23. maj 2019

Arbejdsplads
EUC Nordvestsjælland
Absalonsvej 20
4300 Holbæk

Hør mere om jobbet hos
Uddannelsesleder Søren Leig Olsen
Tlf: 31 227 468

Søg jobbet
Send ansøgning og cv til job@eucnvs.dk.

Husk at skrive i emnefeltet, hvilket job du søger.

EUC Nordvestsjælland - hovedafdelingHolbæk2019-04-23T00:00:002019-05-20T00:00:00
329987612Lærer til Dyhrs SkoleRobot Nu har du muligheden for at blive en del af en skole, der kendes på høj faglighed, kvalitet, samarbejde, fællesskab og hjælpsomhed. Har du lyst til at være en del af Dyhrs Skole, så grib chancen og send os en ansøgning. Pr. 1. august søger vi en lærer til fagene billedkunst, historie og hvis muligt også tysk eller dansk. Har du den nødvendige uddannelse i og erfaring med undervisningen i disse fag, har vi de optimale rammer og faciliteter samt et virkelig godt læringsmiljø, som du kan udfolde dig i. Skolen har laptop og mobiltelefon til hver enkelt lærer og personlig arbejdsplads med hæve-sænkebord i hyggelige, mindre kontorfællesskaber. Dyhrs Skole er en selvejende institution med 684 elever og 40 lærere. Skolen er en både dynamisk og traditionsrig skole, der har fokus på de tre vigtige lærerkompetencer: klasseledelse, relationskompetence og fagdidaktisk kompetence, og hvis fortsatte udvikling du vil blive en del af. Personlig profil: - du er en fagligt dygtig og ambitiøs lærer- du er aktiv og engageret i skolens og elevernes udvikling- du er samarbejdsorienteret og har mod på pædagogisk udvikling- du har en anerkendende tilgang til børn og voksne - du har humor og et godt humør- du er en god rollemodel Vi kan tilbyde:- en levende og aktiv skole- et godt og positivt arbejdsmiljø- fagligt velfunderede kolleger- god sparring og introordning- høj prioritering af undervisning i linjefag - en aktiv og positiv forældrekreds- engagerede og interesserede elever- arbejdstid med gode fleksmuligheder- en stærk økonomiØvrige oplysninger: Se evt. skolens hjemmeside: www.dyhrs-skole.dk For yderligere oplysninger kan skoleleder Karin Tellerup Have kontaktes på skolen på tlf. 5852 0655 eller privat 2819 4819 og viceskoleleder Gert Rosenberg kan kontaktes på tlf. 3029 9443. Ansættelse sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC OC samt organisationsaftale for ledere, lærere og børnehaveklasseledere ved frie grundskoler. Dyhrs Skole indhenter straffeattest. Ansøgning mrk. Lærer bilagt alle relevante oplysninger, anbefalinger og eksamenspapirer sendes til Dyhrs Skole, Sct. Mikkelsgade 1, 4200 Slagelse eller på kontor@dyhrs-skole.dk snarest, dog senest tirsdag den 14. maj.

Nu har du muligheden for at blive en del af en skole, der kendes på høj faglighed, kvalitet, samarbejde, fællesskab og hjælpsomhed.

Har du lyst til at være en del af Dyhrs Skole, så grib chancen og send os en ansøgning.

Pr. 1. august søger vi en lærer til fagene billedkunst, historie og hvis muligt også tysk eller dansk. Har du den nødvendige uddannelse i og erfaring med undervisningen i disse fag, har vi de optimale rammer og faciliteter samt et virkelig godt læringsmiljø, som du kan udfolde dig i.

Skolen har laptop og mobiltelefon til hver enkelt lærer og personlig arbejdsplads med hæve-sænkebord i hyggelige, mindre kontorfællesskaber.

Dyhrs Skole er en selvejende institution med 684 elever og 40 lærere.  Skolen er en både dynamisk og traditionsrig skole, der har fokus på de tre vigtige lærerkompetencer: klasseledelse, relationskompetence og fagdidaktisk kompetence, og hvis fortsatte udvikling du vil blive en del af. 

Personlig profil: 
- du er en fagligt dygtig og ambitiøs lærer
- du er aktiv og engageret i skolens og elevernes udvikling
- du er samarbejdsorienteret og har mod på pædagogisk udvikling
- du har en anerkendende tilgang til børn og voksne 
- du har humor og et godt humør
- du er en god rollemodel                                                                                                     

Vi kan tilbyde:
- en levende og aktiv skole
- et godt og positivt arbejdsmiljø
- fagligt velfunderede kolleger
- god sparring og introordning
- høj prioritering af undervisning i linjefag 
- en aktiv og positiv forældrekreds
- engagerede og interesserede elever
- arbejdstid med gode fleksmuligheder
- en stærk økonomi

Øvrige oplysninger: 
Se evt. skolens hjemmeside: www.dyhrs-skole.dk

For yderligere oplysninger kan skoleleder Karin Tellerup Have kontaktes på skolen på tlf. 5852 0655 eller privat 2819 4819 og viceskoleleder Gert Rosenberg kan kontaktes på tlf. 3029 9443.

Ansættelse sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC/OC samt organisationsaftale for ledere, lærere og børnehaveklasseledere ved frie grundskoler.

Dyhrs Skole indhenter straffeattest.

Ansøgning mrk. "Lærer” bilagt alle relevante oplysninger, anbefalinger og eksamenspapirer sendes til Dyhrs Skole, Sct. Mikkelsgade 1, 4200 Slagelse eller på kontor@dyhrs-skole.dk snarest, dog senest tirsdag den 14. maj.          

DYHRS SKOLESlagelse2019-04-01T00:00:002019-05-14T00:00:00
329982112HF-underviser til Nordvestsjællands HF og VUCRobot På Nordvestsjællands HF og VUC har vi pr. 1. august 2019 følgende ledige stilling: 1 fast stilling i matematik - gerne i kombination med fysik eller andet naturvidenskabeligt fag. Nordvestsjællands HF og VUC er en dynamisk arbejdsplads, hvor vi er godt i gang med implementeringen af HF-reformen. Det arbejde fortsætter i de kommende år med særlig fokus på udviklingsopgaver, der naturligt udfoldes i lærerteams og i samarbejde med fx skolens studievejledere og andre ressourcepersoner. Vi lægger derfor vægt på, at du: Er faglig dygtig og engageret Brænder for dine fag og for at undervise Har interesse i og lyst til pædagogisk udvikling i et fagligt tæt og kollegialt samarbejde På Nordvestsjællands HF og VUC har vi stor kursistmangfoldighed og arbejder relationelt i et arbejdsmiljø, hvor humør og arbejdsglæde er højt på dagsordenen. Som underviser får du stillet en bærbar pc til rådighed, og vi tilbyder lærerarbejdspladser, gode efteruddannelsesmuligheder samt mentorordning. Nordvestsjællands HF og VUC har to afdelinger. Undervisningen i den nævnte stilling vil primært være på skolens hovedafdeling i Holbæk, men der vil også kunne forekomme undervisning på vores mindre afdeling i Kalundborg. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for lærere og pædagogiske ledere ved gymnasieskoler m.v. mellem Finansministeriet og GL. Der afholdes samtaler i uge 19.På Nordvestsjællands HF og VUC har vi pr. 1. august 2019 følgende ledige stilling:

 • 1 fast stilling i matematik - gerne i kombination med fysik eller andet naturvidenskabeligt fag.

Nordvestsjællands HF og VUC er en dynamisk arbejdsplads, hvor vi er godt i gang med implementeringen af HF-reformen. Det arbejde fortsætter i de kommende år med særlig fokus på udviklingsopgaver, der naturligt udfoldes i lærerteams og i samarbejde med fx skolens studievejledere og andre ressourcepersoner. Vi lægger derfor vægt på, at du:
 • Er faglig dygtig og engageret
 • Brænder for dine fag og for at undervise
 • Har interesse i og lyst til pædagogisk udvikling i et fagligt tæt og kollegialt samarbejde

På Nordvestsjællands HF og VUC har vi stor kursistmangfoldighed og arbejder relationelt i et arbejdsmiljø, hvor humør og arbejdsglæde er højt på dagsordenen.

Som underviser får du stillet en bærbar pc til rådighed, og vi tilbyder lærerarbejdspladser, gode efteruddannelsesmuligheder samt mentorordning.

Nordvestsjællands HF og VUC har to afdelinger. Undervisningen i den nævnte stilling vil primært være på skolens hovedafdeling i Holbæk, men der vil også kunne forekomme undervisning på vores mindre afdeling i Kalundborg.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for lærere og pædagogiske ledere ved gymnasieskoler m.v. mellem Finansministeriet og GL.

Der afholdes samtaler i uge 19.

Nordvestsjællands HF & VUC, HolbækHolbæk2019-03-21T00:00:002019-04-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Friskolelærer søges til dansk, billedkunst og engelsk - og gerne fransk

Vinde Helsinge Friskole

Gørlev
Fra 1. august søger vi en positiv og engageret lærer på fuld tid, der kan varetage dansk i indskolingen, klasselærerfunktionen, billedkunst, engelsk og evt. historie og fortælling. Hvis du ovenikøbet kan undervise i fransk, vil der være mulighed for...
Indrykket:16. april 2019
Udløbsdato:9. maj 2019

ZBC i Ringsted søger lærer til undervisning i matematik og fysik

ZBC

Ringsted
ZBC i Ringsted søger pr. 1. august 2019 en lærer til undervisning i matematik og fysik på grundforløbet til vores erhvervsuddannelser. Der er tale om fastansættelse på fuldtid. Som underviser på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag ...
Indrykket:24. april 2019
Udløbsdato:3. juni 2019

Vil du uddanne fremtidens dygtigste elektrikere?

EUC Nordvestsjælland - hovedafdeling

Holbæk
Vil du uddanne fremtidens dygtigste elektrikere? Har du en baggrund som el-installatør eller har du anden relevant faglig uddannelse? Kunne du tænker dig et meningsfuldt job, hvor du får mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det di...
Indrykket:23. april 2019
Udløbsdato:20. maj 2019

Lærer til Dyhrs Skole

DYHRS SKOLE

Slagelse
Nu har du muligheden for at blive en del af en skole, der kendes på høj faglighed, kvalitet, samarbejde, fællesskab og hjælpsomhed. Har du lyst til at være en del af Dyhrs Skole, så grib chancen og send os en ansøgning. Pr. 1. august søger vi en lær...
Indrykket:1. april 2019
Udløbsdato:14. maj 2019

HF-underviser til Nordvestsjællands HF og VUC

Nordvestsjællands HF & VUC, Holbæk

Holbæk
På Nordvestsjællands HF og VUC har vi pr. 1. august 2019 følgende ledige stilling: 1 fast stilling i matematik - gerne i kombination med fysik eller andet naturvidenskabeligt fag. Nordvestsjællands HF og VUC er en dynamisk arbejdsplads, hvor vi er g...
Indrykket:21. marts 2019
Udløbsdato:25. april 2019