Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer med specialpædagogiske kompetencer

Om jobbet

På Tørring Skole opretter vi et nyt tilbud til en række elever med særlige behov, derfor søger vi en lærer med stærke relationskompetencer, der både er tydelig og favnende i arbejdet med eleverne.

Basen, som tilbuddet kommer til at hedde, er et undervisningstilbud der både indeholder undervisning, men også træning af sociale og adfærdsmæssige færdigheder. Eleverne der er tilknyttet basen har kognitive, sociale og emotionelle udfordringer. I basen får en mindre gruppe elever deres primære tilknytning i en stor del af deres skoledag.

Som lærer i Basen kommer du sammen med en pædagog til at have din primære tilknytning her. Sammen skal i stå for at sætte rammen og indholdet omkring elevernes læring ud fra den enkeltes behov.

Eleverne i Basen kommer fra indskolingen, men på sigt vil du kunne komme til at arbejde med elever længere oppe i skoleforløbet.

Da dette er helt nyt for Tørring skole skal du ville være med til at skabe noget nyt, der kan gøre en forskel for både den lille gruppe børn, men også for skolen og dine andre kolleger.

 

Din profil

Vi ønsker os en ny kollega, som er åben og villige til et tæt teamsamarbejde. Du er fagligt ambitiøs og klar til at yde en indsats og tager din del af ansvaret for et godt arbejdsmiljø.

Du skal være læreruddannet og gerne med videreuddannelse indenfor specialpædagogikken. Du skal være stærk i relationsarbejdet, robust og vedholdende, men samtidig have en god fornemmelse for de udfordringer, du kommer tæt på, i kontakten til familierne i det udvidede forældresamarbejde.

Til gengæld vil vi kunne bidrage med ambitiøse og hjælpsomme kolleger, en skole med højt til loftet og rig mulighed for at være med til at udvikle noget nyt og spændende.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.

 

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at kontakte Skoleleder Pia Fårbæk Jokumsen på tlf.: 2972 8011 eller på mail: pia.f.jokumsen@hedensted.dk

 

Ansøgning

For at komme i betragtning til jobbet skal ansøgning sendes elektronisk via Hedensted kommunes hjemmeside. Sidste ansøgningsfrist er søndag den 16. februar 2020, og ansættelsessamtaler vil finde sted den 19. februar 2020.

De kandidater der bliver indkaldt, vil sammen med invitationen få tilsendt et materiale, der forventes forberedt til fremlæggelse ved samtalen. Ved ankomst får man udleveret en case, som man får tid til at forberede inden samtalen.

 

Om os

Tørring Skole har 430 elever fordelt på 0.-10. klasse heraf 100 SFO børn samt 50 ansatte. Vi arbejder systemisk omkring den enkelte elevs læring og trivsel. Som indsatsområder i skoleåret 19/20 har vi haft fokus på bæredygtige inkluderende læringsmiljøer, med specielt fokus på visuel guidning og forældresamarbejde.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.