Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer og læsevejleder til Fredensborg Skole 0.- 5. klasse

Vi søger en dygtig læsevejleder og dansklærer, der sætter væsentlige fodspor

Sætter du væsentlige fodspor, som dine elever kan følge? Elsker du at undervise? Er du omsorgsfuld, klar i mælet og retningsgivende? Ser du dine kolleger som en ressource, og ønsker du at være det samme for dem? Ser du fordelen i en tydelig ledelse, og vil du være med til, at vi gør hinanden gode? Så læs videre …

 
Vi vægter faglighed højt, og derfor har vi netop igangsat et spændende arbejde, hvor vi konkretiserer skolens fælles dannelsesvisioner med det sigte at skabe det stærke og sunde fællesskab, hvor den enkelte bliver så dygtig som mulig, glad, nysgerrig, kritisk og harmonisk. Vores 0.- 5. klasse er struktureret i to afdelinger: 0.- 3. klasse og 4.- 5. klasse.
 
Vi udbyder en fast stilling som læsevejleder 0. - 5. klasse og dansklærer i 1. klasse:

Som læsevejleder får du en central rolle i skolens læse- og skriveindsats. Du giver vejledning og formidler viden om læsning og skriftsproglige vanskeligheder og om LST.

Som dansklærer i 1. klasse kommer du til sammen med det øvrige team at tilrettelægge og gennemføre spændende og varierende undervisningsløb for eleverne på årgangen. Du bliver en del af vores team 0.- 3. årgang på skolen. Der kan blive tale om flere fag, og her tager vi hensyn til din faglige profil og dine interesser.
 
Skolen har tre afdelinger: Benediktevej 0.- 5. årgang. Karlebo/udeskole 0.- 5. årgang. Og vores nyere udskolingsafdeling på Vilhelmsro 6.- 10. årgang. Læs mere om skolen på www.fredensborgskole.dk.
 
Stillingerne søges via kommunens hjemmeside: http://www.fredensborg.dk/forside/job.
Ansættelse og tiltrædelse pr. 1. februar eller hurtigst muligt. Stillingen er en fuldtidsstilling, og løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med DLF. Ansøgningsfrist den 15. januar 2021. kl. 12. Samtaler finder sted tirsdag den 19. januar 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Lise Lundby Hansen på 72 56 25 27.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.