Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer - så er det lige noget for dig.

Sydbornholms Privatskole søger en lærer, der vil være med til at fastholde glæde og aktivitet - samt med-udvikle en række af skolens kreative fag.

Vi er en fri grundskole, der særligt vægter livsduelighed og alle de styrker, der findes i hvert menneske. Således er vores 2 ben: Styrkebaseret pædagogik og Friluftsliv/ude-læring.

Skolen er ramme om læring og liv for knap 100 børn og deres familier. Vi er en bestyrelse og en medarbejderstab på 15 engagerede mennesker, der ved, at vores skole er- og kan noget ganske særligt.

Vi søger dig, der kan og gerne vil undervise i dansk i 6/7 klasse. Der vil være mulighed for at være med i fagfordelingen og byde ind på f.eks. i musik, billedkunst, håndarbejde, tysk, friluftsliv "grøn sløjd" og evt. støttetimer. 

Vi værdsætter engagement, ansvar, glæde, humor og nærvær i vores hverdag, hvor vi underviser vores elever med høj grad af differentiering. Vi ser gerne, at du har en bred vifte af kompetencer i øvrigt og har undervisningserfaring fra flere af forløbene: Indskoling, mellemtrin og udskoling.

Stillingen er mindst 80 % i beskæftigelsesgrad og med mulighed for en ugentlig, skemafri dag. Vi arbejder ikke med fuld tilstedeværelse, men med fleksibilitet. Vi har en fast, ugentlig mødedag til pædagogiske fællesmøder og teamsamarbejde m.v. Vi ser frem til at høre fra dig. Fremtiden starter hér!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her