Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer søges til dansk og matematik

Da en af vores lærere har søgt nye udfordringer, ønsker vi at få ansat en lærer på fuldtid til dansk, matematik og evt. andre fag efter aftale.

Den danske Design- og Håndværksefterskole er en grundtvig-koldsk efterskole hvor boglig, aktiv og kreativ undervisning af høj kvalitet indgår i et unikt samspil. Vi tror på, at når eleverne gør sig umage med alle aspekter i livet på skolen, vil både den enkelte, men også fællesskabet vokse og udvikle sig i en positiv retning.

Dhe er en efterskole med 170 elever præget af et højt aktivitetsniveau. Skolen er veludstyret og har mange gode faciliteter bl.a. store værksteder og egne idrætshaller.

 

Vi forventer, at du er interesseret i at blive en engageret del af et dynamisk og dygtig medarbejderteam – og at du har lyst til at arbejde med unge mennesker i et spændende efterskolemiljø.

I forbindelse med ansøgningen ser vi gerne et besøg til en rundvisning på skolen, som kan bookes ved henvendelse til forstander Leif Hansen tlf. 81802650.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Yderligere oplysninger ved henvendelse til forstander Leif Hansen tlf. 81802650 eller på skolens hjemmeside www.dhe.dk.

Samtaler finder sted tirsdag den 1. maj 2018. Skriftlig ansøgning senest søndag den 29. april kl. 18.00 2018 til Den danske Design- og Håndværksefterskole, Skolebyen 11, 6900 Skjern eller mail: job@dhe.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her