Lærer søges til Friskole

Du skal være en ildsjæl, med overskud og et særligt hjerte for børn og unge, der har svært ved at gå i almindelig skole og har brug for robuste voksne med masser af energi, overskud og godt humør.

Friskolen Helios har plads til ca.20 elever i skolealderen, og der er desuden en afdeling med STU elever. Helios er, som ovenfor nævnt, et skoletilbud for børn, der har svært ved at passe ind i rammene i et alment skoletilbud. Stillingen det her drejer sig om, kræver, at du har erfaringer med at arbejde med børn, der har komplekse problematikker såsom: eksplosiv adfærd, indad reagerende adfærd, udviklings og tilknytningsforstyrrelser m.m.

Vi forventer af dig:

  • At du er uddannet lærer eller tilsvarende.
  • At du har erfaring med, at arbejde med børn, der ikke kan inkluderes i Folkeskolen.
  • At du er robust både fysisk og psykisk.
  • At du kan arbejde selvstændigt og tilrettelægge en skoledag for børn med særlige behov.
  • At du er engageret, ambitiøs og nysgerrig i dit arbejde med undervisning og læring.
  • At du er tydelige, struktureret og forudsigelig i både ord og handling.
  • At du kan bevare roen i en presset situation.

 

Det vigtigt, at du har tålmodighed, evnen til at se på ressourcer i stedet for barrierer og kan glæde dig over selv de mindste fremskridt hos den enkelte elev. Ofte består en dags skolegang af fem minutters læring og imedens resten af dagen går med konflikthåndtering. Der arbejdes helhedsorienteret med hvert enkelt barn, for på den måde at styrke barnets selvværd og tro på egen formåen såvel bogligt som socialt.

Vi tager udgangspunkt i den enkelte elevs niveau og skolen lægger vægt på, at der er plads til alle. Skolen har som mål at styrke elevens selvtillid, selvstændighed, medansvarlighed og hele sociale indstilling. Vi lægger vægt på fællesskab og inddragelse af eleverne i skolens drift.

Der lægges i undervisningen vægt på, at hver enkelt elev får et solidt fundament af skolekundskaber, af almen viden og af praktiske færdigheder. Eleverne får mange oplevelser, og skolens program er projektorienteret, afvekslende og varieret. For de ældste elever er det muligt at afslutte med Folkeskolens Afgangsprøver.

Som en del af undervisningen indgår sport og sundhed, kreative fag, naturoplevelser og undervisning i praktiske fag.

Der afholdes månedlige statusmøder med eleven, klasselærer og repræsentant for elevens hjem / opholdssted, hvor resultater, fremmøde og sociale funktion drøftes.

Der holdes folkeeksamen hvert kvartal, hvor klasserne fremlægger deres resultater til forældre og andre specielt inviterede gæster og således får evalueret deres fremskridt.

Udover 5 klasseværelser har Friskolen gymnastiksal, kunstværksted og adgang til park med bålplads og have.

Kontakt pr. mail enten:

Leder: susan@friskole-helios.dk eller Socialrådgiver : linette.olsen@friskolen-helios.dk

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Idræts-, musik- og matematiklærer

BLÅBJERG FRISKOLE OG BØRNEHAVE

Varde
Vores børn og unge går fremtiden i møde med menneskelig dannelse og med gode innovative, faglige og sociale kompetencer . Sådan lyder skolens vision.Vil du være med til at virkeliggøre den? Vi søger en lærer, som kan undervise i idræt, musik og mate...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:17. maj 2018

Tyskunderviser

FOF FRITIDSSKOLE

Esbjerg
FOF Vest søger fra september 2018 selvstændigt arbejdende underviser til tysk på 3 niveauer. Fælles for kurserne er, at hovedvægten lægges på det talte sprog, da hovedparten af vore kursister benytter det tyske sprog i forbindelse med rejseaktivitet...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Idræt, matematik og naturfag

Herborg Friskole

Ringkøbing-Skjern
Herborg Friskole Glade børn og høj faglighed Vi bliver flere elever og søger en faglærer i matematik, idræt og naturfag pr. 1. august 2018. Stillingen er fast og på fuld tid. Vi har planer for fremtiden. Vil du være med til at sætte dit præg på en v...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Freelance undervisere

VUC Vest

Esbjerg
VUC Vest Erhverv søger engagerede freelance undervisere i FVU dansk dsa, it engelsk og samarbejde og kommunikation. VUC Vest mærker en øget efterspørgsel fra virksomheder på undervisning i bl.a. FVU, dansk som andet sprog, samarbejde og kommunikatio...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Vil du undervise i din fritid?

AOF Center Sydjylland

Esbjerg
Vi udvikler os konstant i AOF, og vi har brug for flere lærerkræfter. Vi søger derfor dig, som har lyst til at lære andre om det, du brænder for! Undervisning er for de fleste af vores lærere noget, de gør ved siden af deres hovedbeskæftigelse. Du o...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018