Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til barselsvikariat i F-klassen på Hanstholm Skole

I F-klassen søger vi en lærer som barselsvikar på fuld tid med start 24. februar 2020. Vikariatet forventes at slutte ultimo 2020.

F-klassen er et af Thisted Kommunes specialtilbud for elever, der har vanskeligheder med at indgå i sociale relationer i den almene skole. Elevernes socio-emotionelle vanskeligheder betyder, at de har behov for at være i et struktureret miljø med få elever i klassen. Vi har p.t. 27 elever i F-klassen på Hanstholm Skole fordelt på 7 hold i tre afdelinger.

Som lærer i F-klassen skal du kunne arbejde både tværfagligt og med en høj grad af kompleksitet på flere fokusområder. Endvidere skal du have en anerkendende og ressourceorienteret pædagogisk tilgang til udviklingen af elevernes trivsel, motivation, selvværd, faglige udvikling og livsduelighed.

Vi søger en uddannet lærer der

  • Har en robust og nærværende personlighed samt en positiv indstilling til arbejdet med elever der har behov for at blive mødt af voksne med særlige relationelle kompetencer.
  • Har interesse i - og vil kunne undervise i matematik, dansk og engelsk på overbygningsniveau.
  • Har gode kommunikative evner og kan tænke kreativt.
  • Er mødestabil og kan være med til at skabe den struktur og forudsigelighed eleverne behøver.
  • Har fokus på elevernes inklusion i almenskolen og det omgivende samfund.
  • Kan indgå i et tæt samarbejde med elevernes forældre/plejeforældre.
  • Kan bidrage til samarbejdet i et team med dygtige og engagerede kollegaer, som forventer et professionelt og tæt samarbejde med dig.
  • Har humoristisk sans.

Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø for de ansatte og et godt læringsmiljø for eleverne og vi tilstræber at have et tæt samarbejde på tværs af faggrupper og klasser.

For yderligere information
Du er velkommen til at kontakte viceskoleleder Anette Kjeld Toft 24 88 02 56, hvis du har spørgsmål, og du er meget velkommen til at kontakte os med henblik på at aftale et besøg.

Løn- og ansættelsesforhold
sker i henhold til gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Alle ansøgere, der indbydes til samtale, skal give tilladelse til indhentning af børneattest.

Ansøgningsfrist
18. februar kl. 8.00.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.