Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til Bistrupskolen


Om jobbet

Jobbet er primært tilknyttet vores udskoling med undervisning i faget fysik/kemi på 7., 8., og 9. årgang og med idræt og øvrige fag i skemaet.

Vores medarbejdere er organiseret i årgangsteams, og vi tilstræber altid at give medarbejderne en optimal fordeling af arbejdsopgaver og arbejdstid med udgangspunkt i den ”Fælles Forståelse”, der er indgået mellem Lærerkredsen og Rudersdal Kommune.

Du vil indgå i vores naturfagsteam, som samarbejder tæt om at udvikle og skabe de bedste rammer for de fælles faglige naturfagsforløb og for prøven i naturfag.

Alle lærere på skolen har en personlige arbejdsplads på årgangen med adgang til en PC. Til at understøtte det daglige arbejde, som i høj grad gør brug af digitale hjælpemidler og læringsplatforme, er hver lærer på skolen udstyret med en personlig iPad.

Din profil

Du er uddannet lærer og engageret i dit arbejde. Du er ambitiøs på dine elevers vegne, og arbejder ud fra at ALLE børn skal lære, at lære mere.
Du kan se det enkelte barns behov og handle aktivt på dette. Du er omstillingsparat og parat til at være en del af en til tider hektisk hverdag. Du kan arbejde selvstændigt og er engageret i fælles tilrettelæggelse af barnets trivsel. Du er iderig, kreativ og aktiv.

Derfor skal du vælge os

Vi er en skole fyldt med engagerede børn, medarbejdere og forældre, og vi er optagede af at skabe så god en hverdag som muligt, så alle børn udvikler sig bedst muligt. Vi er engagerede i arbejdet med Synlig læring, hvor fejl bydes velkommen, og vi er i konstant læring sammen på alle niveauer.

Vi prioriterer den pædagogiske drøftelse og vores muligheder gennem dialog, hvor vi i fællesskab sætter mål og udvikler de bedste rammer for elevernes læring og skolegang.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på fuld tid og med start hurtigst muligt og senest den 1. august 2018.

Om os

Bistrupskolen er en folkeskole beliggende i Birkerød. Vi har omkring 500 elever fra 0.-9. klasse, og vores skole er fordelt på tre huse/matrikler. Vi er organiseret i 2 afdelinger: Afdeling 1, som er 0.-5. klasse, og afdeling 2, som er 6.-9. klasse. Vi har en SFO bestående af børnene fra mini-sfo-3. klasse og en SFK bestående af 4.-5. klasserne.

Du kan læse mere om os på på www.bistrupskolen.dk og på Facebook www.facebook.dk/bistrupskolen3460

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.
Samtaler: Holdes i uge 8


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her