Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til Den Sikrede Institution Sønderbro

Er du god til at holde fokus for at give unge de bedst mulige udviklingsmuligheder?
Kan du prioritere din tid og dine opgaver hen imod formålet med anbringelserne?
Har du selv et aktivt fritidsliv som idrætsudøver, da du skal være med til at støtte og styrke indsatserne på det sportslige område?  
 
Vi søger en lærer/underviser til Den Sikrede Institution Sønderbro til planlægning og gennemførelse af undervisning i dansk, engelsk og matematik i ca. halvdelen af tiden, mens den anden halvdel vil være allokeret faglig testning, deltagelse i idrætsaktiviteter samt div. socialfaglige indsatser. Undervisning på institutionen tilrettelægges temabaseret og efter individuelle mål for den enkelte unge. Du vil indgå i et tværfagligt samarbejde med et team på 10-12 personer bestående af lærere, faglærere, psykologer, idrætskoordinatorer og pædagogisk personale.  
 
Sønderbro er en ud af otte sikrede institutioner i Danmark, hvor unge under 18 år kan anbringes i varetægtssurrogat under sigtelse for strafbare forhold eller med henblik på at afværge, at de skader sig selv eller andre. De unge kan også være anbragt i pædagogisk observation.  
 
Institutionens opgave består af flere dimensioner, hvor retshåndhævelse på den ene side stiller krav om, at vi skal sikre det bedst mulige afsæt for retssystemets arbejde i samarbejde med andre myndigheder, mens vi på den anden side fokuserer på, at de unge har de bedst mulige udviklingsmuligheder og opvækstvilkår.  
 
Institutionen består af tre boafdelinger med etablerede undervisningslokaler tilknyttet til hver afdeling. Herudover er der et beskæftigelsesafsnit, hvor de unge tilbydes beskæftigelsesprojekter, og sidst men ikke mindst får alle unge tilbud om en psykologisk screening, samtaler om misbrugsforbehandling samt undervisning i vredeshåndtering. Anbringelsesvarigheden er på gennemsnitligt to måneder, og i denne periode skal vi arbejde målrettet på at kortlægge de unges ressourcer og behov som et afsæt for fremadrettede indsatser og anbringelsesforløb.  
 
Fysisk aktivitet og idræt har stor betydning for de unges udviklingsparathed, hvilket stiller krav til personalets fysiske konstitution, hvor vi på daglig basis skal være i stand til at gennemføre planlagte aktiviteter sammen med de unge. Vi lægger derfor vægt på, at personalet selv har et aktivt fritidsliv som idrætsudøvere for derved at kunne støtte og styrke indsatserne på det sportslige område.  
 
Det har stor betydning for vores organisation, om du som person har og er i stand til at forpligte dig på dine ansvarsområder, ligesom vi søger personer, som har en stabil tilværelse og kan fremstå som rollemodeller for de unge. Vi lægger stor vægt på, at du kan prioritere i din tid og dine opgaver hen imod formålet med anbringelserne, og at du har fysisk og mentalt overskud til at arbejde med en målgruppe, som til tider kan være særdeles udfordrende.  
 
Ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer, om ugen – mandag til fredag fra 8-15.30. Tiltrædelse hurtigst muligt.  
Du vil blive aflønnet efter kvalifikationer, den gældende overenskomst og aftalen om Ny Løn. Startlønnen udgør pt. ca. 32.000 kr. om måneden inkl. tillæg.  
 
Yderligere oplysninger 
Ved spørgsmål kontakt Jonas Fruensgaard Michelsen eller Michael Hansen på 3317 8888.  
 
Søg stillingen vis nedenstående link senest mandag den 19. februar 2018  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her