Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til fastansættelse på Christianshavns Skole

Vi søger en engageret og energisk lærer med et godt humør og en stærk passion for børn og læring.

Vi ønsker, at vores kommende kollega har viden om synlig læring og kan se det meningsfulde i at arbejde med tydelige elevhenvendte mål og feedback. Vi arbejder i stærke årgangsfællesskaber via et tæt fagligt teamsamarbejde og forventer derfor, at du har stærke samarbejdskompetencer og gode relationelle evner.

Skemaet kan evt. deles mellem flere ansøgere og opgaven fordeler sig på matematik, håndværk- og design og musik som coteacher på henholdsvis 3. og 4. årgang. Herudover kan læsebånd og valgfag i udskolingen være en mulighed ligesom støtte til "ny I København barn" og skole-/flexstøtte kan være en mulighed.

Undervisningen foregår i helt nyrenoverede og opdaterede lokaler og faglokaler.

Christianshavns Skole er en tre/fire-sporet skole fra børnehaveklasse til 9. klasse. Vi har i dette skoleår ca. 800 skønne elever og ca.100 dedikerede medarbejdere. Skolen er udviklingsorienteret med et aktivt lærerkollegium og et positivt forældresamarbejde. Vi arbejder professionelt med læring og trivsel og med børns rettigheder som centralt tema. Vi har mange bolde i luften og forventer, at du vil og kan bidrage i dette spændende arbejde.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en fastansættelse og er omfattet af ”Overenskomsten for lærere m. fl. i folkeskolen og i Københavns kommune” og ” Arbejdstidsaftalen for lærere i den primærkommunale folkeskole og i Københavns Kommune”. Inden ansættelse indhenter vi referencer samt børne- og straffeattest.

Mere information
Du kan få yderligere oplysninger hos pædagogisk afdelingsleder for mellemtrinnet Søren Jul Christiansen på 2860 1973 og på skolens hjemmeside.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest mandag den 19. oktober 2020
Vi forventer at holde samtaler fredag den 23. oktober.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.