Lærer til Faster Skole

Faster Skole søger en lærer til fastansættelse fra d. 1/4 2018 eller snarest derefter. Beskæftigelsesgraden er 0,9 (90%).
Skolen:
Vi er en landsbyskole med 99 elever fordelt fra 0.-6. klasse. Alle lærere er organiseret i et professionelt lærende fællesskab.
Skolen er opdateret med hensyn til læremidler og teknologi. Udover iPads og computere er skolen ved at etablere et innovationslokale med broderisymaskine, 3d-printere, robotteknologi og meget andet. Sideløbende hermed har vi startet en skolehave, som vil blive en naturlig del af elevernes skolegang.
Faster Skole indgår i et forpligtende samarbejde med Borris Skole og Kirkeskolen. Vi lærer med hinanden og af hinanden.
Din profil
Du er uddannet lærer, og er engageret i dit arbejde. Du er ambitiøs på dine egne og dine elevers vegne, og du arbejder ud fra tanken om, at alle børn skal blive så dygtige, som de kan.
Du er god til at skabe gode relationer, og du er en dygtig klasserumsleder.
Du kan se det enkelte barns behov og handle aktivt på dette. Du kan arbejde selvstændigt, og du er engageret i fælles planlægning og tilrettelæggelse af elevernes læring og trivsel. Du er lyttende, nysgerrig og ansvarsbevidst.
Du har flest mulige af følgende linjefag: dansk-historie-kristendom-idræt. Har du andre linjefagskompetencer, vil der være mulighed for at bringe disse i spil i forbindelse med planlægningen af det kommende skoleår.
Din primære arbejdsopgave i indeværende skoleår er dansk- og klasselærerfunktion på 4. og 5. årgang.
Du er meget velkommen til at besøge skolen. Skoleleder Mads Eriksen kan kontaktes på tlf. 61391194.
Ansættelsessamtaler afholdes d. 26/2.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Det kan oplyses, at Ringkøbing-Skjern Kommune indhenter børneattest i ansættelsesforhold, der vedrører børn og unge.
Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via www.job.rksk.dk.
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nedenunder selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Lærer til H/D

Vestre Skole

Ringkøbing-Skjern
Grindsted Vestre Skole søger en lærer med H D til en fast stilling Med tiltrædelse snarest søger vi en lærer til at undervise i håndværk design og matematik. Vi søger en lærer med lyst til at engagere sig i elevernes læring og trivsel. Du vil indgå ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Læringsvejleder og lærer til Hejnsvig Skole

Hejnsvig Skole

Billund
Er du vores nye lærer i indskolingen og kompetent til at undervise i bl.a. dansk i 2. klasse, og har du lyst til at blive del af et godt og kompetent personale på en skole i god udvikling og med god energi? Vi søger en engageret og kompetent lærer t...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Vikar til grundforløbet på elektrikeruddannelsen

Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle

Vikar til grundforløbet på elektrikeruddannelsenSyddansk Erhvervsskole i Grindsted søger inspirerende timelærer til undervisning på grundforløbet på to erhvervsuddannelser nogle få timer om ugen:elektrikerautomatikteknikerDu har kompetencer til at u...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

SOSU værkstedsleder søges

Ringkøbing-Skjern Produktionsskole

Ringkøbing-Skjern
Værkstedets nuværende leder har valgt at søge nye udfordringer, og derfor søger vi nu en ny kollega med stærke menneskelige og sundhedsfaglige kompetencer. Det kunne være med en uddannelse som Sygeplejerske, Social og Sundhedsassistent eller lign. H...