Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til folkeskoleafdeling på Sankt Annæ Gymnasium

Med ansættelse fra 1.august 2018 søger vi en lærer til mellemtrinnet, der kan varetage undervisningen i matematik, natur/teknologi og drengeidræt/svømning.  
  • Brænder du for dine fag, og vil du høj faglighed, kollegialt samarbejde og udvikling?  
  • Er videndeling, samskabelse, nye teknologier, motivation og læring nøgleord for dit fremtidige job?  
  • Vil du arbejde på fuld tid på en bydækkende profilskole København?  
Så skal du søge job hos os, hvor der er fagligt dygtige og sangglade elever, engagerede kolleger, gode fysiske rammer og en rigtig god stemning.  
 
Folkeskoleafdelingen ved Sankt Annæ Gymnasium, Københavns Kommunes Sangskole, er en 3-spors folkeskole med 580 elever fra hele Storkøbenhavn. Skolen er afdelingsopdelt (3.-6. klasse, 7.-9. klasse), og vi rummer tillige et 8-spors gymnasium med en MGK-linje.  
 
Sankt Annæs grundlag
"Sankt Annæ Gymnasiums grundlag er et samspil mellem korarbejde på internationalt niveau og almen undervisning i folkeskole og gymnasium. Skolens mål er at skabe veluddannede, musiske mennesker med arbejdsglæde, sans for kvalitet og respekt for eget og andres værd."  
 
Skolens værdigrundlag og sangprofil er med til at gøre skolekulturen overordentlig levende. Vores børn er sangligt talentfulde, vores forældre har valgt os, og vi er en del af et sammenhængende skoleforløb fra 3. klasse til 3. g.  
 
Ansættelsesforhold:   
Stillingen er omfattet af "overenskomsten for lærere m.fl. i Folkeskolen og i Københavns Kommune".  
 
Yderligere informationer
Du kan findes os på skolens hjemmeside www.sag.dk?eller Børne- og Ungdomsforvaltningens hjemmeside http://www.buf.kk.dk/
 
Interesserede ansøgere kan rette henvendelse til leder af folkeskoleafdelingen Merete Emcken på 3614 0164 eller afdelingsleder for udskolingen Jesper Cløigaard Christensen på 3614 0165. Ansøgere er også velkomne til at besøge os på skolen og få et indtryk af vores hverdag.  
 
Når du sender din ansøgning beder vi dig vedhæfte eksamensbevis samt CV med angivelse af referencer fra evt. tidligere beskæftigelse til din ansøgning.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 20. april 2018
Samtalerne forventes afholdt i uge 18-19.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her