Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til Frederikshøj Skole

Skole- og dagbehandlingsinstitutionen Frederikshøj er i rivende udvikling og udvider med en ny klasse. Derfor søger vi en engageret lærer til en særlig udskolingsgruppe.    
 
Frederikshøj er en skole- og dagbehandlingsinstitution i Vanløse, der netop har igangsat en omfattende omstilling til en målgruppe med større støttebehov. 
 
Institutionen har et klart mål om at gå nye veje i samarbejde med børnene, de unge og deres netværk for sammen at skabe bedre muligheder for selvstændige ungdomsliv og uddannelse. Fokus skal være på samskabelse, medborgerskab, skole/uddannelse/beskæftigelse og nye fællesskaber. 
 
Frederikshøj er i dag kendetegnet ved at være en institution med høj faglighed og stort fokus på skolegang. Der er ansat pædagoger, lærere, psykolog, socialrådgivere og to afdelingsledere m.fl. på institutionen. 
 
Frederikshøjs målgruppe er børn og unge i skolealderen med udsathed og sociale, psykologiske og psykiatriske vanskeligheder. Flere af børnene har ekstrovert adfærd og diagnoser indenfor det psykiatriske område såsom ADHD, autisme og tilknytningsforstyrrelse. Frederikshøj er desuden i gang med at udvikle en ny afdeling til børn og unge med alvorlig ekstrovert adfærd, som ikke kan rummes i andre kommunale eller private tilbud. Det er til denne gruppe vi søger en lærer. 
 
For at besidde denne stilling kræves det, at man kan stå i en meget omskiftelig hverdag, hvor man kan tænke kreativt og se muligheder i stedet for at se begrænsninger. Som lærer i denne gruppe skal du kunne undervise eleverne 1:1 samt undervise små grupper af elever. En stor del af arbejdet handler om at motivere og tænke alternative former for undervisning. Undervisningen foregår også fremskudt i f.eks. haller eller på biblioteker. 
 
Vi søger en uddannet lærer på fuld tid:
 • som er vedholdende, struktureret og robust både fysisk og psykisk 
 • har særlige kompetencer inden for motivationsarbejde 
 • med lyst til – og gerne erfaring med – at arbejde med vores målgruppe 
 • som kan fastholde og udvikle struktur i arbejdet med unge 
 • som er engageret, åben og tydelig i sin adfærd 
 • som er god til at samarbejde tværfagligt og kender til voksenstyrede forløb 
 • som kan formulere sig i skrift og tale i forbindelse med observationer, oplæg og møder.
Du skal have lyst til at være en del af et team, hvor alle faggrupper samarbejder om opgaven omkring de unge. I teamet skal du både kunne arbejde selvstændigt og gå forrest og kunne tage følgeskab og udføre andres ideer. Vi kan tilbyde et job i et miljø bestående af spændende tværprofessionelt samarbejde mellem pædagoger, lærere, psykolog, socialrådgivere og teknisk/administrativt personale. 
 
Vi tilbyder 
 • Et fagligt stærkt arbejdsfællesskab i et til tider travlt hus
 • En uhøjtidelig omgangstone og masser af humor
 • Et job i et miljø bestående af spændende tværprofessionelt samarbejde 
 • Faglig og personlig udvikling via uddannelse og supervision 
 • På Frederikshøj vil du få et alsidigt og udfordrende job, hvor du er omgivet af ambitiøse, engagerede og kreative kollegaer.
Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn. Stillingen er en fuldtidsstilling. Center for Socialpædagogik og Psykiatri indhenter børne- og straffeattest samt udvidede referencer ved ansættelse. Stillingen forventes besat senest den 1. august 2018. 
 
Yderligere oplysninger  
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleafdelingsleder Marie Hedengran Linnet på 6161 1026. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 2. maj 2018.
Ansættelsessamtalerne vil blive afholdt i uge 20 og 21.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her