Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til Hejnsvig Skole


Har du lyst til at blive del af et godt og kompetent personale – på en skole i god udvikling og med god energi? 

 
Vi søger en engageret og kompetent lærer til en fuldtidsstilling med 37 timer/uge med fast ansættelse pr. 1. august 2018.

 

Vi søger en lærer med linjefag i bl.a. dansk til undervisning i aldersgruppen 5. – 9. klasse samt øvrige skolefag. Derudover indgår du i fagfordelingen forud for kommende skoleår. Hvis du kan og vil undervise i musik og idræt vil der sandsynligvis blive mulighed for dette.

 

På Hejnsvig Skole arbejder vi på at skabe helhed og sammenhæng i børnenes udvikling i et spændende børneunivers, der er organiseret som årgangsdelte klasser i 0. – 9.kl.

Vi tilbyder en attraktiv stilling i et godt og udviklingsorienteret miljø, præget af tillid og åbenhed og et stærkt og positivt engagement hos både ledelse, lærere, pædagoger, teknisk/administrativt personale, elever og forældre.

 

Tilstedeværelsestid og arbejdstid

Vi har indarbejdet gode muligheder for fleksibel arbejdstid i vores aftale om mødetid. Som fuldtidslærer er udgangspunktet en fast tilstedeværelsestid på 39t/uge i skoleåret 17-18. Derudover har hver lærer en selvforvaltet timepulje til EGEN disposition.

 

Børne- og Ungeuniverset Hejnsvig består af børnehave, skole og SFO. Der er 55 børn i børnehaven og 208 elever i skolen (0. – 9.kl.). Skolen er samlingssted for mange af lokalsamfundets aktiviteter, og her er en stor mangfoldighed af styrker og interesser.

Vi har i januar 2015 indviet ny børnehave og hal på skolens matrikel. Vi har alt under ét tag og stort fokus på sammenhæng mellem børnehave, skole og fritid. Der er pt. 26 fastansatte medarbejdere i skoledelen. Skoleledelsen består af skoleleder, viceskoleleder og SFO- og indskolingsleder.

 

Børne- og Ungeuniverset Hejnsvig er – sammen med kommunens øvrige institutioner i fagområderne Dagtilbud og Skoler – del af det spændende udviklingsprojekt ”Program for læringsledelse – Forskningsinformeret, målstyret skole- og kompetenceudvikling”. Resultaterne viser et klart billede af, at skolen er i en god udvikling.

 

Vi arbejder med og ud fra værdierne Udvikling, Dialog, Fællesskab, Respekt og Anerkendende og er i fuld gang med implementering af disse. Hejnsvig Skole skal i den nærmeste fremtid have et kvalitetsløft i læringsmiljøerne og en generel forskønnelse og modernisering.

   

Vi tilbyder:

  • Et udviklende lærings- og arbejdsmiljø

  • Gode kolleger, der gerne vil samarbejde og videndele

  • En skole i – og med fokus på - god udvikling

  • En skole, der har fokus på klasseledelse og de voksnes relationskompetence

 

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, herunder principperne for Ny Løn. Ansøgning sendes digitalt via Billund Kommunes rekrutteringssystem.

 

Ansøgningsfrist og det videre forløb

Ansøgning med relevante bilag skal være indsendt elektronisk senest fredag d. 20. april 2018 kl. 08.00.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte skoleleder Steen Møller tlf. 2498 9622 eller viceskoleleder Pernille Heide tlf. 3068 3181 eller pr. mail stm@billund.dk. Ansættelsessamtaler afholdes onsdag d. 25/4 2018.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her