Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til Husum Skole (barselsvikariat)

Husum Skole søger endnu en lærer til barselsvikariat.

Husum Skole er en skøn skole og vi er samtidig en af Danmarks ældste aulaskoler! Husum Skole rummer knap 700 dejlige kanaljer og en masse dygtige lærere og pædagoger. Skolen er kendetegnet ved en god og tryg atmosfære at lære i.

Vi har et godt og konstruktivt samarbejde med forældre og skolebestyrelse, samt en medarbejdergruppe der har et godt indbyrdes samarbejde og godt kollegialt fællesskab. Her tror vi på, at læring og trivsel er to sider af samme sag. Børn trives med at lære og med at se, at de mestrer nye færdigheder.

Husum Skole har et mangfoldigt elevgrundlag, og vi abonnerer på tanken om, at forskellighed er en styrke. Elevernes baggrunde er meget forskellige, for der er mange måder at være familie på, der er mange måder at bo på, og der er mange ting at tro på. Som lærer på Husum Skole tror du også på en inkluderende tilgang i samarbejdet med elever og forældre.

Da endnu en af vores unge lærere snart går på barsel, skal vi bruge en lærer til at dække flg. skema: håndværk/design, billedkunst og musik på 4. årgang og et enkelt hold på 5. årgang. Timerne i håndværk og design er kun med halve klasser.

Vi har godt gang i et udviklingsforløb i udskolingen med fokus – og feedbacksamtaler. I skoleåret 2020/21 påbegynder vi et udviklingsprojekt omkring co-teaching i indskolingen og vi synes selv, at vi er kommet langt med de fleste elementer af læringsreformen. Vi har en række faglige vejledere til at understøtte udviklingen på skolen generelt og i den daglige undervisning. Arbejdet med den sproglige dimension i alle fag og dele af livet fortsætter med at være et fokuspunkt, som vejlederne har blik for at hjælpe og understøtte kollegaer i at arbejde med.  

Vi arbejder med fleksibel planlægning af undervisningen og dermed fleksible skemaer. I indskolingen er den understøttende undervisning en del af den fagdelte undervisning og det giver et ekstra sæt hænder til at sikre ”en anderledes skoledag”.

Vi tilbyder

  • et udfordrende lærerjob med plads til humor og udvikling
  • en mulighed for at præge din hverdag i et godt teamsamarbejde
  • dygtige, engagerede og hjælpsomme kollegaer
  • en masse dejlige børn og deres positive og engagerede forældre
  • fleksibel mødetid

Vi forventer, at du

  • er læreruddannet med linjefag/undervisningskompetence i flere af ovennævnte fag (eller er ved at være færdig med din læreruddannelse)
  • er vild med at undervise og kan lide at arbejde med børn, unge og deres forældre
  • ser mangfoldighed som en styrke og har lyst til at møde børnene, hvor de er med en anerkendende tilgang og er med på, at alt starter og slutter med et barn 

Stillingen er tidsbegrænset og forventes at vare frem til 30. juni 2021 – eller når vores lærer kommer tilbage derefter. Stillingen er på fuld tid.

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Annette Samsøe Jensen eller afdelingsleder for udskolingen Henriette Kaspersen på skolens telefon på 3828 0768.

Tiltrædelse den 1. november 2020 eller snarest derefter. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 21. september 2020

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.