Lærer til indskoling

Nu har du har muligheden! På Hammershøj skole søger vi pr. 1.april 2018 en fast lærer med mod, motivation og kompetencer til at blive en del af teamet i skolens meget velfungerende og ambitiøse indskoling.
 
I indskolingen har vi taget den opgave på os, som vi fik med folkeskolereform. Vi vil have en skole, hvor alle børn lærer mere samtidig med at trivslen er helt i top!
 
 
Derfor:
 

   • Arbejder vi med rullende skolestart, som den eneste skole i Viborg Kommune.
   • Har vi implementeret en skoledag, hvor alle indskolingsbørn har dansk, engelsk og matematik på faglige hold. På disse hold arbejder vi med den pædagogiske metode ”Ugeskemarevolutionen”.
   • Arbejder vi med udviklingen af børnenes kompetencer i aldersblandede klasser, hvor eleverne inspirerer hinanden på tværs af alder.

  
Vi har brug for, at du som vores nye lærer:
 

   • Har gode forudsætninger for at undervise skolens indskolingsbørn i matematik.
   • Ønsker at være den, der sikrer det matematiske og naturfaglige perspektiv i central placering i skolens indskoling.
   • Har kompetencer til at undervise i andre fag. Det kunne f.eks. være musik eller dansk.
   • Er fleksibel, positiv og løsningsorienteret.
   • Tillægger teamsamarbejde stor værdi.
   • Tror på, at vi skal gå langt for at inkludere alle børn i deres lokale miljø.
   • Betragter forældrene som ressourcer, der skal tages alvorligt samtidig med, at du som en af landets meget dygtige lærere kan stå ved dine faglige betragtninger.

 
Som indskolingslærer i Hammershøj kan du forvente:
 

   • Et krævende og meget spændende job.
   • Anerkendelse og sparring fra ledelse og kollegaer.
   • At blive en del af et positivt miljø, hvor vi tager vare om hinanden.
   • En arbejdsplads i rivende udvikling.

 
Du kan se mere om indskolingen i Hammershøj via linket: https://youtu.be/-RNUgUDj0F0
 
Hammershøj skole er en skole med et spor (0.kl. – 9.kl.) med ca. 200 elever. På skolen er der i alt ca. 30 ansatte. Der er SFO på skolen med ca. 80 børn. Skolen er placeret i den østlige del af Viborg Kommune.
 
Yderligere oplysninger:
Ønsker du at høre mere om stillingen opfordres du til at kontakte skoleleder Jens Lange Jepsen tlf. 24633523 eller pædagogisk leder Jesper Hoberg på 20416590.

Løn og ansættelse:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en børne- / straffeattest.
 
Vi afholder samtaler mandag den 26. februar 2018.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Lærer til indskolingen

Børn & Unge

Houlkærskolen søger en lærer på 37 timer pr. 1. april 2018 eller snarest muligt Vi søger en lærer til indskolingen med linjefag i idræt (drenge), matematik og n t. Houlkærskolen er en klyngeopdelt skole med ca. 700 elever og 60 lærere. Skolen indgår...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Matematiklærer - vikar

Børn & Unge

På Frederiks Skole har vi et ledigt barselsvikariat på vores mellemtrin med opstart 1. april 2018. Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi søger en vikar, som er uddannet lærer med linjefag i matematik. Kan du tage enten HDS eller natur teknologi, vil...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

fantastisk fysik/kemi, matematik og biologilærer søges

Børn & Unge

Møldrup skole - fremtiden i vores hænder Ordentlighed, dygtighed, mod og mangfoldighed Har du lyst, drivkraft og engagement til at arbejde med elever i udskolingen og brænder du for fysik kemi, biologi og matematik, er du den lærer, vi søger. Møldru...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Lærer til mellemtrin

Børn & Unge

Viborg
Houlkærskolen søger en engageret, positiv og nysgerrig lærer til at undervise på vores mellemtrin. Vores forventninger til dig er: At du er læreruddannet At du har linjefag i dansk, musik og håndværk design At du har gode didaktiske og relationelle ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Lærer i udskolingen - barselsvikariat

Børn & Unge

Løgstrup Skole søger med start 3. april 2018 en barselsvikar med tilknytning til udskolingen og med fagene: Dansk 8. årg., hist 8. 9. årg., HDS 7. årg. og idræt 7. årg. Løgstrup Skole er en 2-3-sporet folkeskole beliggende 8 kilometer nordvest for V...