Lærer til indskoling på Kliplev Skole

Vi søger en lærer pr. 1. august 2018. Vil du gerne være med til at forme Kliplev Skoles kultur, og har du kompetencer inden for matematik og natur/teknologi, så har vi en stilling til dig. Stillingen er på 37 timer.   
 
Stillingen indeholder primært timer i indskolingen. Det drejer sig om fagene matematik og natur/teknologi, læsebånd og klasselærerfunktionen i 1. kl. Vi forventer, at du er uddannet og og du må gerne have erfaring med Alkalær.  
 
Hvem er vi?  
Vi er lille lokal landsbyskole, som vægter fælleskabet højt. Vi ønsker at fællesskabet mellem elever, personale og forældre er stammen, hvor vi gennem åbenhed engagement, læring og trivsel vil skabe et solidt fundament for læring og dannelse. Dette er vigtige elementer for at give eleverne det bedst mulige grundlag, til at blive så dygtige som de kan. 
 
Nøgleordene for dette er:   
Trivsel: Skaber tryghed og lyst til læring. 
Åbenhed: Skaber dialog og forståelse 
Læring: Skaber udvikling og faglighed.    
Engagement: Skaber nytænkning og tro på fremtiden. 
 
Om skolen  
Kliplev Skole har elever fra 0. – 6. kl. i ét spor. Vi er 165 elever, 20 pædagogiske kolleger i skole og SFO og 3 øvrige kolleger.   
 
Vi har en medlevende, positiv forældrekreds og en aktiv skolebestyrelse.   
 
Lærere og pædagoger har, på Kliplev Skole, i adskillige år haft et tæt samarbejde i hverdagen. Ligeledes har alle skolens ansatte et åbent og fleksibelt samarbejde med respekt for hinandens kompetencer. Teamsamarbejde vægtes højt på Kliplev Skole.   
 
Vi lægger vægt på godt humør, fleksibilitet, åbenhed, dialog, og lyst til at afprøve nye veje.   
 
Kontakt  
Skulle du have lyst til at vide mere, så er du velkommen til at kontakte skoleleder Michael S. Petersen på tlf. 7376 8626 eller 2056 3002 eller leder af Indskoling og SFO Regina Thomsen på tlf. 7376 8631 eller 2166 6738 for at få en uddybende snak eller aftale et besøg på skolen.   
 
Du kan læse mere om Kliplev Skole på skolens hjemmeside: www.kliplevskole.dk   
 
Ansættelse
Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst og principperne om Lokal Løn.  
 
Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet børne- og straffeattest, og at ansættelse vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.   
 
Ansøgning
Ansøgningsfrist tirsdag d. 1. maj 2018. 
 
Send din ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse via linket.  
 
Ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 7. maj, fra kl. 16.00. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

FVU/OBU-lærer til AOF SYD

AOF SYD

Aabenraa
Vi har øget aktivitet inden for Ordblindeundervisning og FVU, og søger derfor en ny underviser til områderne. Jobindhold: Sammen med de øvrige undervisere skal du teste og undervise i OBU og FVU læsning og eller matematik på vores almindelige hold, ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Lærer

Dybbøl Efterskole

Sønderborg
Dybbøl Efterskole to faste stillinger på fuld tid Dybbøl Efterskole udvider lærerkapaciteten og søger derfor to lærere pr. 1. august 2018. Du skal kunne dække mindst et af fagene dansk, engelsk og matematik. Vi forventer af dig, at du har lyst til e...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Lysabild Børneunivers søger en barselsvikar lærer

Børneunivers Lysabild

Barselsvikar lærer til Lysabild Børneunivers Lysabild Skole søger en barselsvikar til ansættelse pr. 1. august. Stillingen er en fuldtidsstilling og varer frem til sommeren 2019. Din primære opgave bliver som klasselærer i vores kommende 1.klasse he...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Lærere til Hørup Centralskole

Hørup Centralskole

Hørup Centralskole søger 1 fast lærer og 4 vikariater til næste skoleår. I cykelafstand fra Sønderborg, og med gode busforbindelser ligger vores dejlige skole! Vi har brug for netop dig! Skolen ligger i et attraktivt område nær Høruphav på det smukk...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Lærerstilling til Humlehøj-Skolen

Humlehøj - Skolen

Sønderborg
Vil du være en del af et stærkt lærerkorps på Humlehøj-Skolen? En af vores lærere går på barsel, så derfor mangler vi en medarbejder pr. 1. august 2018 eller snarest derefter og til hele skoleåret. Evt. med mulighed for forlængelse. Vi mangler en læ...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018