Lærer til indskoling - specialafdeling

Nordre Skole afd. Rindsholmvej søger lærer til indskolingen med fastansættelse 1/4-2018
 
Hvad søger vi?

Vi søger en lærer med erfaring, kompetence og lyst til at undervise i en bred vifte af fag i samarbejde med klassernes andre lærere/pædagoger.

Vi mangler primært dansk i indskolingen, hvor det vil være gavnligt at have et bredt kendskab til børnelitteratur.  Det vil også være en fordel at have linjefag i matematik. Et bredt kendskab til digitale læremidler er en forudsætning.

Her ud over er det vigtigt at have modet og lysten til, i samarbejde med sine kollegaer, at udvikle og undervise i andre fag end sine linjefag. Det er en forudsætning, at man har erfaring fra tilsvarende specialtilbud.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende arbejde i samarbejde med 4 hjælpsomme kollegaer i teamet. Den primære opgave er at skabe god undervisning og en sammenhængende hverdag for vores indskolingselever.
 
Hvad er vi for en afdeling?

Vi er en lille specialafdeling beliggende i landsbyen Almind ca. 10 km syd for Viborg med ca. 50 elever. Skolen er primært for elever med socio-emotionelle, adfærds-, kontakt- og/eller trivsels problematikker.

Arbejdet på skolen foregår i små personalegrupper med typisk 3-4 lærere/pædagoger tilknyttet mellem 5-10 elever. Vi tilrettelægger vores undervisning ud fra den enkelte elevs forsætninger, så både undervisning og hverdag bærer præg af forudsigelighed og struktur.

Arbejdsopgaver

   • Undervisning og tilrettelæggelse af dagsstruktur, samt afprøve relevante pædagogiske tilgange for at sikre trivsel og udvikling. Herudover at kunne observere på elevernes udfordringer og styrker, som et led i optimering af det samlede skoletilbud.
   • Kontaktlærerfunktion med fokus på udvidet skole- hjem samarbejde.
   • Deltage i relevante tværfaglige møder og kunne referere viden og reflekterer over praksis.
   • At kunne forholde sig roligt i konfliktsituationer.
   • At kunne reflektere over egen og andres pædagogiske praksis.
   • At kunne indgå fleksibelt i en dynamisk hverdag, med ændringer og udfordringer.
   • At kunne deltage i teamsamarbejde og løfte opgaverne i flok.

 
Skolens værdisæt
 

   • Faglighed, fællesskab og mangfoldighed.
   • Nordre Skoles virke skal bygge på anerkendelse af det enkelte menneske og respekt for fællesskabet.
   • Skolens liv og dagligdag skal baseres på struktur, ansvarlighed, tryghed og respekt for fælles værdier med hensyntagen til kulturelle forskelligheder.
   • Udviklingen af elevernes selvværd samt faglige, fysiske, kreative, kulturelle og sociale kompetencer prioriteres højt.
   • Skolen skal indgå i et gensidigt forpligtende samarbejde med hjemmet.

 
 
Samtaler forventes afholdt 26/2-2018 fra klokken 16.15.
 
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Søren Røjgaard på 41 71 96 39 eller Stedfortræder Allan Kirkegaard på 41 71 94 50.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

fantastisk fysik/kemi, matematik og biologilærer søges

Børn & Unge

Møldrup skole - fremtiden i vores hænder Ordentlighed, dygtighed, mod og mangfoldighed Har du lyst, drivkraft og engagement til at arbejde med elever i udskolingen og brænder du for fysik kemi, biologi og matematik, er du den lærer, vi søger. Møldru...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Lærer i udskolingen - barselsvikariat

Børn & Unge

Løgstrup Skole søger med start 3. april 2018 en barselsvikar med tilknytning til udskolingen og med fagene: Dansk 8. årg., hist 8. 9. årg., HDS 7. årg. og idræt 7. årg. Løgstrup Skole er en 2-3-sporet folkeskole beliggende 8 kilometer nordvest for V...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Lærer til indskoling

Børn & Unge

Viborg
Nu har du har muligheden! På Hammershøj skole søger vi pr. 1.april 2018 en fast lærer med mod, motivation og kompetencer til at blive en del af teamet i skolens meget velfungerende og ambitiøse indskoling. I indskolingen har vi taget den opgave på o...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Barselsvikar til Munkholmskolen 1. maj

Randers Kommune

Favrskov
Barselsvikar der brænder for de kreative fag Munkholmskolen søger snarest lærer til et barselsvikariat med undervisning i indskoling og på mellemtrin med fagene håndværk og design, billedkunst og idræt Vil du være med til at gøre en forskel for elev...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

AKT- og inklusionsvejleder til Østervangskolen

Østervangskolen

Favrskov
AKT- og inklusionsvejleder til Østervangskolen i Hadsten Har du lyst, erfaring og kompetencer til at udføre AKT-indsatser og arbejde med inklusion af elever med særlige behov, så er det måske netop dig, vi mangler til vores AKT-team med samlet 5 sti...