Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til mellemtrin


Houlkærskolen søger en engageret, positiv og nysgerrig lærer til at undervise på vores mellemtrin.

Vores forventninger til dig er:

   • At du er læreruddannet
   • At du har linjefag i dansk, musik og håndværk & design
   • At du har gode didaktiske og relationelle kompetencer og kan inddrage eleverne i læringssituationer
   • At du er tydelig og kan udøve god klasseledelse
   • At du evner at samarbejde med forældre, kolleger og ledelse
   • At du kan se muligheder i pædagogisk praksis og bidrage til et stærkt og positivt læringsmiljø
   • At du er klar til at lade dig blive udfordret professionelt, til at reflektere over egen praksis, og at du vil bidrage positivt til dine kollegaers udviklingSom lærer på mellemtrinnet bliver du en del af et selvstyrende årgangsteam, men vil også fungere som faglærer i resten af afdelingen.

Houlkærskolen er en af Viborgs største skoler med ca. 700 elever fordelt fra 0.-9. årgang, en SFO med ca. 260 børn, og vi er ca. 80 ansatte. Houlkærskolens værdier er: Ansvarlighed, mangfoldighed, faglighed og samarbejde.

Vi tilbyder en attraktiv og moderne skole. Vi har engagerede og dygtige elever, god forældreopbakning og et fagligt og pædagogisk dygtigt personale, som er meget fleksibelt, og som alle forventer at blive inddraget i skolens udvikling, og som er vant til en stor grad af medbestemmelse og medansvar.

Houlkærskolen er et lærested, hvor trivselsundersøgelser viser, at eleverne trives og forældrene er tilfredse med skolen. Skolen er en spændende arbejdsplads med engagerede kollegaer, der arbejder anerkendende og inkluderende. Vi har en arbejdsplads, hvor vi vil hinanden, og hvor humor og livsglæde er i højsædet.
 

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
 
Ansøgning samt relevante bilag sendes via https://kommune.viborg.dk/Om-kommunen/Ledige-jobs-hos-Viborg-Kommune#4ddbb909-dcaf-4ce0-9789-850cfb9ad532


Yderligere oplysninger
Læs mere om os på skolens hjemmeside http://www.ho.viborgskoler.dk  eller kontakt os: Pernille Lilliedahl, skoleleder på telefon 87 87 22 01 eller Finn Højly Bugge, souschef på telefon 87 87 22 02.
 

Ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 26. februar 2018.
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her