Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til mellemtrinnet med dansk


Om jobbet
Da én af vores lærere på mellemtrinnet har fået nyt job tættere på sin bopæl, har vi brug for en engageret og kompetent lærer til at overtage dansk i en 4. klasse, hvor pågældende kommer til at indgå i et stærkt og professionelt lærerteam omkring årgangen. Se ”dit” kommende team og ”din” nye arbejdsplads her: https://vimeo.com/255032062  

Stillingen omfatter primært dansk- og kontaktlærerfunktion på 4. årgang, samt desuden understøttende undervisning og lektiecafé. Øvrige timer på skemaet vil blive tilrettelagt ud fra ansøgerens kompetencer, som f.eks. kunne være faglig støtte til læsesvage elever. Timerne og stillingen vil som udgangspunkt videst muligt blive læst på mellemtrinnet.


Din profil
Du har stor lyst til at undervise, du har stærke relationskompetencer og har lyst til at arbejde på en skole, hvor teamsamarbejde, faglighed og fællesskab danner rammen om et professionelt og godt arbejdsmiljø.


Derfor skal du vælge os
Vi tilbyder dig at blive en del af…

  • en moderne og udviklingsorienteret skole med fokus på faglig og social udvikling
  • en åben og imødekommende medarbejdergruppe, som interesserer sig for hinanden
  • en stærk teamkultur med fokus på såvel faglig som personlig sparring
  • et fleksibelt arbejdsmiljø baseret på tillid og respekt
  • et it-baseret undervisningsmiljø med afsæt i digitale læringsplatforme, hvor alle elever fra 5. årgang og op medbringer egen pc eller tablet
  • en lys og renoveret skole, bl.a. med nye naturfagslokaler, egen arbejdsplads, bærbar pc/Mac og gode lokaler til fælles teamsamarbejde.
Hvem er vi?
Vores værdigrundlag er baseret på ansvarlighed, fællesskab, åbenhed og engagement, hvilket kommer til udtryk i vores fælles kultur og læringsmiljø.
Juelsminde Skole ligger i et naturskønt område med gåafstand til skov og strand. Vi beskæftiger 60 ansatte, heraf 40 lærere og 6 pædagoger.
Løn og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.


Hvis du vil vide mere
Henvendelse til skoleleder Karsten Damgaard, mobil 2025 3599 – eller skolen: 7983 3131


Ansøgning
Søg stillingen via www.hedensted.dk, Job i Kommunen.
Ansøgningsfrist 27. februar og samtaler 28. februar 2018.


Om os
Se mere om skolen på: www.juelsminde-skole.dk
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her