Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til Sebber skole

Vil du være en del af fællesskabet i vores landsbyordning? Vi søger en kollega til en tidsbegrænset lærerstilling på Sebber skole.
Er du læreruddannet, og vil du være med til at udvikle folkeskolen på Sebber skole? Vil du indgå i et tæt og forpligtende teamsamarbejde? Så er det måske dig, vi søger.

Vi har brug for en lærer, som kan undervise i musik og dansk i indskolingen, og i musik på mellemtrinnet. Vi glæder os til at høre, hvilke yderligere faglige kompetencer, du også kan byde ind med. 

På Sebber Skole bliver du en del af et dynamisk og udviklingsorienteret personale, hvor der er plads til den enkelte i fællesskabet. Vi står sammen om løsningen af kerneopgaven, og vi er som skole kendt for at trivsel og faglighed går hånd i hånd - både for børn og voksne.

På Sebber Skole er der ikke langt fra tanke til handling. Skolens motto: “Børns univers på kryds og tværs” sætter retning for vores pædagogiske arbejde, og giver os plads til at eksperimentere og opfinde nyt. Her kan du udleve dine lærerdrømme.

Du vil blive en del af vores indskolingsteam. Her vil du indgå i et forpligtende fællesskab med både lærere og pædagoger. I Sebber landsbyordning har vi rullende skolestart og laver aldersintegreret undervisning i dele af skemaet.
Sebber Skole er en 1-sporet skole fra 0. til 6. klasse. Vi har ca. 60 elever som kommer fra lokalområdet. Vi har en aktiv forældregruppe, som bakker op om skolens aktiviteter.
Du kan læse mere om Sebber skole på vores hjemmeside www.sebberskole.dk eller på vores Facebookside: www.facebook.com/sebberskoleArbejdsstedets adresse
Sebber skole.
Gl. skolevej 1A
9240 Nibe, Valsted


Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse i fuldtidsstilling med start 1/4 2018. Der er tale om en tidsbegrænset stilling frem til sommerferien. For den rette vil der være tale om en fast stilling fra august 2018.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Allan Jensen på telefon 93520400 eller 31990475.

Ansøgningsfrist fredag den 2. marts

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 10

Forud for endelig ansættelse indhentes der børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her