Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til Skolen ved Sundet

Skolen ved Sundet søger en dansklærer og læsevejleder. Der er tale om en fast stilling fra 1. november 2020. Stillingen omfatter dansk på 5. årgang, læsevejledning og madkundskab. 

Skolen ved Sundet er en folkeskole med en specialklasserække beliggende i Københavns Kommune. Skolen ligger tæt ved Amager Strand og er lettilgængelig, da metroen kører næsten til døren. 

Vi har fokus på forpligtigende fællesskaber og har et fantastisk lokalområde
Skolen er en tresporet skole i Københavns Kommune med 850 elever og dermed også dobbelt så mange interesserede og aktive forældre. På skolen har vi fokus på forpligtende fællesskaber. Derfor ønsker vi os lærere med et højt fagligt engagement og en inkluderende og anerkendende tilgang, som er indstillede på et konstruktivt teamsamarbejde og et godt skolehjemsamarbejde.  

Vi er organiseret i fag- og årgangsteam omkring klassetrinnene med skemalagte teammøder. Vi er beliggende i kvarteret ved Amager Strand og nyder derfor godt af lokalområdets mange muligheder for at have en hverdag præget af åben skole.   

Selve hovedskolen med den flotte aula er fredet, og hele skolen står overfor en kommende renovering og en udbygning, hvilket vi ser frem til. 

Vi sætter pris på de gode dialoger i hverdagen
Vi værdsætter en professionel tilgang, godt humør og en god dialog i skolehverdagen. Vi er sammen om at løse de udfordringer, vi møder, og har et godt kollegialt fællesskab.  

Skolens pædagogiske udviklingsprojekter for kommende skoleår er 

  • "Læring der ses", herunder brug af feedback og klasseledelse 
  • styrket udskoling og udvikling af den skriftsproglige del af danskundervisning 

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen og aflønning sker efter den gældende overenskomst mellem Københavns Kommune og Danmarks Lærerforening, der blandt andet indeholder aftale om en forberedelsesfaktor på undervisning på 0,5. 

Vi indhenter børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Mere information
Hvis du er interesseret i stillingen, kan du få yderligere oplysninger ved henvendelse til skoleleder Johnni Damgaard Pedersen på 2835 4389, souschef Simone Schjeltved på 6114 7770 eller Lisbeth Gade på 29651072 samt på skolens hjemmeside

Søg via nedenstående link senest torsdag den 17. september 2020 
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV og uddannelsesbevis.
Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 24. september 2020. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.