Lærer til Trombakken

Lærer til Trombakken

Efter Thisted Kommunes ny-visiteringer til specialområdet har vi behov for en ny dygtig kollega til Trombakken.


Trombakken, Snedsted Skole, ønsker at ansætte en lærer til fagene matematik, naturfag og engelsk. Andre fagkombinationer kan dog også være interessante, hvis du er den rette til jobbet.


Lærerstillingen er med tiltrædelse 1. april 2018 eller hurtigst mulig. Trombakken er Thisted Kommunes skole- og fritidstilbud til børn og unge med autisme og ADHD. Stillingen vi ønsker besat er en fuldtidsstilling, hvor undervisningen primært vil foregå med vores ældste elever i de to afdelinger.


På Trombakken indgår alle lærere og pædagoger i et tæt og professionelt teamsamarbejde, hvor udgangspunktet er elevens ressourcer og udviklingspotentialer. Eleverne trives med struktur, forudsigelighed og med voksne, der brænder for dem. Vi vægter trivsel, et godt læringsmiljø samt læring og udvikling for det enkelte barn. Hverdagen kan være præget af udfordringer af forskellig karakter, så du skal brænde for vores målgruppe og se muligheder i at være en vigtig person i deres skolegang.


Vi søger en person, som har en anerkendende pædagogisk tilgang, som også er robust og har fokus på udvikling og samarbejde. Er du holdspiller, iderig, bidragende og samskabende i fællesskabet er det et stort plus. Det er også en fordel at have kendskab til ADHD-området og autismespektret, ligesom evnen til at være tydelig, skabe struktur og være omstillingsparat er et aktiv. Og så gør det heller ikke noget, at du har en vis portion humor. Du kommer tæt på en stor flok herlige børn og unge, engagerede forældre og entusiastiske og dygtige kolleger, hvor teamwork er nøgleordet!


Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn. Der vil blive indhentet straffeattest og børneattest.


For yderligere informationer og evt. personlig henvendelse kan du kontakte afdelingsleder Hans M. Therkildsen på 9917 3424 eller 5370 0225.


Trombakken har i dag 65 elever og 26 ansatte. Dette med en elevfordeling med 29 elever i ADHD-huset og 36 elever i ASF-Huset (autismespektrumforstyrrelser).


Der er ansøgningsfrist den 26. februar 2018 og vi holder samtale den 28. februar 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Østre Skole søger to lærere

THISTED KOMMUNE

Østre Skole søger to lærere Kan du via motivation skabe et læringsmiljø, hvor faglighed og trivsel er i top? Har du lyst til at arbejde på en stor skole, hvor der er et godt og udviklende teamsamarbejde? Og er du interesseret i en arbejdsplads med m...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Skolecenter Jetsmark tilbyder en tidsbegrænset stilling til matematiklærer

Jammerbugt Kommune

Jammerbugt
Stillingen er en fuldtidsstiling med start hurtigst muligt og forventeligt frem til juni 2019.En god arbejdsplads er værd at køre efter. Skolecenter Jetsmark har afdelinger i Pandrup og i Kaas, naturskønt beliggende tæt ved Blokhus, ca. 25 km. fra A...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Lærer pr. 1. april 2018

Jammerbugt Kommune

Jammerbugt
Da en af vore engagerede og dygtige lærere har søgt nye udfordringer, søger vi pr. 1. april en lærer til varetagelse af undervisningen i dansk og faglig støtte i 3A. Musik i 1A, 3A og 4A og biologi i 7A, 9A og 9B. Stillingen er på fuld tid. På Saltu...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Lærer til Harboøre Skole og Børnecenter

Lemvig Kommune

Lemvig
Harboøre Skole og Børnecenter søger 1 engageret og udviklingsorienteret lærer Harboøre Skole og Børnecenter søger pr. 16. april 1 lærer, som har lyst til at indgå i et godt kollegialt fællesskab med 60 kolleger. Stillingen er et barselsvikariat, men...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Lærere til skoleåret 2018-2019

PRIVATSKOLEN I FREDERIKSHAVN

Privatskolen i Frederikshavn søger to lærere til fastansættelse. Vi søger en lærer på fuldtid og en på 80 ansættelse, begge fra og med 1. august 2018. Vi ønsker følgende fag dækket: Tysk, natur teknik, geografi, biologi og drengeidræt. Vi vil desude...