Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til udskolingen

 
Hovedgård skole søger en kompetent lærer til udskolingen pr. 1. august
 

Hovedgård skole søger en kompetent og engageret udskolingslærer til en fast stilling fra 1. august. Du skal brænde for tysk, biologi og geografi. Vi forventer naturligvis at du har linjefag i tysk og minimum et af de to andre fag.


Vi søger en engageret lærer, der vil indgå i et tæt samarbejde med kolleger og ledelse om at udvikle elevernes læring og udbytte af undervisningen samt elevernes trivsel og personlige mestring.
 
Der er vigtigt at du er:
  • Er motiveret for at arbejde udviklingsorienteret og målrettet med den enkelte elevs læring og trivsel
  • Er indstillet på at få sparring på din praksis, gennem læringsorienteret vejledningsforløb med henblik på at blive klogere på egen praksis
  • Brænder for dine fag og for elevernes trivsel og mestring
  • Ser potentialet i alle elever
  • Er en tydelig voksen, der udøver klasserumsledelse.
  • Vil engagere dig i relationen til elever, forældre og kolleger 
 
Hovedgård skole er en skole som ønsker at være i front, og som vil kendetegnes ved at have ambitioner på alle elevers vegne og som går langt for at nå den enkelte elev. Vi arbejder med målstyret og synlig læring med henblik på at styrke elevernes positive medspil, lyst til læring og stærkere udbytte, gennem viden om egne læreprocesser og egne læringsmål.
Hovedgård skole er ligeledes i gang med at udvikle den pædagogiske ledelse, så lærere og pædagoger i højere grad har mulighed for at få sparring fra ledelsen på undervisningsopgaven.
Skolen har et tæt og godt kollegaskab, hvor nye lærere modtages meget positivt.
 
Hovedgård skole er en fuldt udbygget skole med ca. 700 elever fra 0. – 9. klasse, 8 spe­cial­klas­ser, SFO fra 0. – 3. klasse, ca. 100 ansatte og en engageret forældrekreds. Skolen er centralt beliggende mel­lem Horsens og Århus med gode busforbindelser.
 
Se i øvrigt skolens hjemmeside www.hovedgaard-skole.dk.
 
Løn - og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Pædagogisk leder Lisbet Collett-  Overgaard tlf: 23604396 eller skoleleder Anette Frank tlf: 21390150
 
Ansøgningsfrist 
Vi skal have din ansøgning senest den 20 april 2018 kl 12.00
Ansøgning skal ske elektronisk via rekrutteringssystemet.
Vi har ansættelsessamtaler mandag den 30. april 2018.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her