Lærer til undervisningstilbud på Kofoedsminde, Rødby


En spændende stilling er ledig - har du lyst til en alternativ stilling som lærer?

Kofoedsmindes interne undervisningstilbud søger en faglært skolelærer. Har du erfaring fra eller lyst til et karriereforløb ud over det sædvanlige, hvor du arbejder med udviklingshæmmede og udvikling af delkompetencer der støtter op om deres livsduelighed, så er det måske dig vi søger.

Som skolelærer på Kofoedsminde er du en del af det beskyttede værksted, og indgår i et samarbejde med pædagoger og værkstedsassistenter for at sætte den enkelte beboeres ressourcer i spil.

Værksteds- og undervisningstilbuddet arbejder i øjeblikket på at udvikle et mere produktivt og udviklingsmæssigt miljø, målrettet de behov beboerne har for deres liv når de flytter fra Kofoedsminde. Ser du muligheder i stedet for begrænsninger og vil du være med til at udvikle dette samlede værkstedstilbud, vil du føle dig godt tilpas i jobbet.

Vi har brug for en lærer der brænder for at støtte op om værkstedsaktiviteter, sociale- og samfundsmæssige aspekter i det læringsmæssige landskab. Vi ser også gerne at vores nye lærer syntes interne samlinger som sportslige og kulturelt betingede aktiviteter er spændende, og som vil gå i spidsen for sådanne arrangementer.

Du vil finde stillingen spændende, hvis du kan lide at have fokus på den enkelte beboer i et socialt perspektiv, og holder af at arbejde sammen med mange kollegaer om at lave et godt tilbud til den enkelte beboer.

Selv om du har mange kollegaer og I er afhængige af hinandens indsats i dagligdagen, tiltrækker stillingen dig også fordi du godt kan lide at planlægge og gennemføre selvstændige opgaver.

Du er en god teamplayer, er serviceminded og kan lide at bidrage med din særlige viden og arbejdskraft for at få værkstedet/undervisningstilbuddet til at fungere som en god enhed.

Du kan lide at opgaver nogen gange skal drøftes med flere parter, fordi der er flere vinkler der skal belyses, inden opgaven kan løses.

Kofoedsminde er et døgntilbud, hvor man arbejder anderledes med opgaveløsning i alle døgnets timer. Værksted og undervisningstilbuddet har som udgangspunkt, åbent i dagtimerne mandag til torsdag fra 08.00 – 16.00 og fredag fra 08.00 - 13.00. Du skal være indstillet på, at stillingen også byder på arrangementer der ligger uden for almindelig arbejdstid.

Vi håber at få din ansøgning, hvis opslaget har fanget din interesse.

Send gerne en ansøgning via nedenstående link, hvor du gør dig dine tanker om stillingen og redegør for dine faglige kompetencer.

Link til organisationsdiagram og servicedeklaration her:
Oganisationsoversigt.jpg
servicedeklaration2017.pdf

Generelt om stillingen
Vi har særlig interesse i ansøgninger fra dig der er faguddannet lærer.
Stillingen er en fast stillling på 37 timer pr. uge.
Løn- og ansættelsesvilkår efter overendkomsten for lærere m.fl. ved specialundervisning for børn og voksne.

Ansættelsessamtaler 20.03.18

Om Kofoedsminde
Kofoedsminde er den eneste landsdækkende specialinstitution for voksne domsanbragte psykisk udviklingshæmmede i Danmark. Stedet har eksisteret siden 1983 under navnet Kofoedsminde. Gennem årene har Kofoedsminde opbygget en betydelig og unik faglig ekspertise, som dagligt udfordres og udvikles. Fokus er på at udvikle løsninger for den enkeltes behov. Kofoedsminde løser opgaver på sikrede og åbne afdelinger samt i sikrede og åben særforanstaltninger.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Underviser EØ C

ZBC

Næstved
Underviser til erhvervsøkonomi niveau C i Slagelse Vi søger til start den 26. februar (eller hurtigst muligt derefter) en underviser til undervisning i erhvervsøkonomi niv. C på grundforløb 2 på EUD i Slagelse. Ansættelsen er på gennemsnitlig 32 tim...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

faglærer - serviceassistent

ZBC

Næstved
ZBC søger faglærer inden for service og rengøring ZBC i Roskilde søger pr. den 1. maj 2018 en dygtig og rummelig faglærer til team Service. I team Service uddanner vi hospitals og virksomhedsserviceassistenter, og vi afholder AMU- kurser inden for r...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Faglærer - procesoperatør

ZBC

Næstved
Faglærer SKP-instruktør til procesoperatøruddannelsen på ZBC i Roskilde Til vores skolepraktik samt undervisning på grund- og hovedforløb søger vi pr. 1. maj 2018 en ny kollega i procesoperatør-teamet. Dine mulige uddannelsesprofiler: Diplom- eller ...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Underviser til Karriere Start og Uddannelsessporet

EUC Nordvestsjælland - hovedafdeling

Holbæk
Vi søger en lærer med undervisningserfaring inden for dansk og matematik til en fuldtids projektansættelse. Karriere Start og Uddannelsessporet er to forløb for unge ledige mellem henholdsvis 18-30 år og 18-25 år, som endnu ikke har gennemført en ud...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Tagdækker faglærer

EUC Nordvestsjælland - hovedafdeling

Holbæk
Er du vores nye tagdækkerfaglærer? Brænder du efter at give din faglighed videre, og har du lyst til at undervise unge og voksne? Så har vi jobbet til dig. Vi mangler en faglærer til at undervise på vores tagdækkeruddannelse, både grund- og efterudd...