Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til Ungemiljøet til Vestermarkskolen

Vestermarkskolen søger passioneret dansk- og idrætslærer til ungemiljøet

Brænder du for undervisning af unge i 6.-9. klasse? Kan du også godt lide pædagogisk og didaktisk udvikling tæt på et mangfoldigt læringsmiljø? Og vil du være med til at gøre en god skole endnu bedre som idrætsskole?

På Vestermarkskolen søger vi en dygtig og engageret lærer, der har lyst til at undervise eleverne i skolens ungemiljø. Vi søger derfor en lærer, der har linjefag og kan undervise i dansk, kristendom og idræt i 6.- 9. klasse og være aktiv i arbejdet med at danne og uddanne skolens unge elever. Herudover vil det være en fordel, hvis du også kan varetage undervisningen i musik eller madkundskab. Vi ønsker at løfte eleverne fagligt, og du skal derfor som kommende dansklærer på skolen have en stærk danskfaglig profil, der bl.a. gennem differentiering har blik for faglig opdrift. Som idrætsskole prioriterer vi de mange muligheder og gevinster, der er i et øget timetal i idræts- og bevægelsesfaget. Vi søger derfor også en stærk idrætsprofil til at varetage undervisningen i vores idrætsskole-satsning.

Om skolen
Vestermarkskolen er et godt sted at lære og et godt sted at være. Vores vision er at på Vestermarkskolen lykkes alle børn. Derfor er det vigtigt for skolen, at en fremtidig kollega tænder på at udvikle en undervisning, der motiverer unge. Skolens mangfoldige læringsmiljøer er i rivende udvikling og tilbyder fra næste skoleår bl.a. en erhvervsklasse, holddeling og et ressourcecenter, der som mellemformer understøtter mulighederne for at skabe et læringsmiljø, der imødekommer elevernes behov. 

Skolen har gennem årene udviklet en skolekultur med en fin balance mellem pædagogisk innovation, praktisk-musisk kreativitet og et stabilt, fagligt miljø. Det er derfor også en unik organisation med en professionel, engageret og omsorgsfuld personalegruppe, der hver dag tilgodeser børns brede, demokratiske dannelse, læring og trivsel. Visionen er, at Vestermarkskolen er et sted, hvor alle børn lykkes, og at de udfordres på deres viden, kreativitet og nysgerrighed set i lyset af det 21. århundredes kompetencer. Vi har en grundlæggende ambition om, at skolen både nu og i fremtiden er et stort aktiv og tilvalg for børn og familier i lokalområdet. 

Til daglig vil du samarbejde og bidrage til skolens professionelle kultur i tæt samarbejde med  33 kolleger organiseret i to faseteams og årgangsteams samt 310 skønne elever. Du vil være omgivet af dygtige og engagerede kolleger, der arbejder tæt sammen om udvikling af undervisningstilgange og mangfoldige læringsmiljøer, co-teaching og aktionslæring. Du vil som lærer i ungemiljøet blive del af et kreativt og engageret fællesskab,  hvor de professionelles engagement viser, at de både vil hinanden og skolen gennem en vedholdende og omsorgsfuld indsats helt tæt på skolens elever, deres familier og hinanden. 

Herudover vægtes det uformelle samvær rigtig højt i en velfungerende og aktiv personaleforening, og vi ønsker, at det skal være nemt at komme ind som ny kollega. Som ny lærer vil du derfor blive en del af en organisation, hvor tillid, respekt, ordentlighed og fleksibilitet er nøgleord - tilsat en portion god humor.

Overordnet vil du bl.a. have følgende opgaver:

 • Dansk i 6. og 9. klasse
 • Klasselærerfunktion
 • Kristendom i 8. og 9. klasse
 • Idræt og bevægelse i Ungemiljøet
 • Evt. musik og obligatorisk valgfag i madkundskab i 7. og 8. klasse på sigt

Vi forventer, at du:
 • Er bevidst om klasseledelse og dennes betydning for undervisningen
 • Har lysten og kompetencerne til at arbejde med elever i en mangfoldig dagligdag
 • Har en anerkendende og troværdig tilgang
 • Bidrager aktivt i det kollegiale samarbejde med fokus på elevernes trivsel og læring
 • Er en teamplayer med en positiv og anerkendende tilgang og et godt humør
 • Har lyst til at indgå i tværfaglige samarbejder og forældresamarbejdet
 • Deltager aktivt i udviklingen af skolen og skolens mødeaktiviteter
Ansøgningsfrist: 16. juni 2021.

Ansættelsessamtaler: 23. juni 2021.

Skoleområdet i Svendborg Kommune

I Svendborg Kommune har vi i alt 12 folkeskoler, fordelt på både grundskoler med 0.-6. klasse, skoler med 0.-9. klasse, en ungeskole med 7.-9. klasse, et 10. klassecenter samt specialklasser og -skole.
Vi har høje forventninger til vores skoler, både til elever, personale, ledelse og
forældre. Derfor arbejder vi med mangfoldige læringsmiljøer. Det vil sige, at vi har
læringsmiljøer, der afspejler børns forskellige behov og tilgange til læring. Og det vil
også sige, at vi tilbyder en skoledag, hvor der er højt til loftet og plads til forskellige
måder at lære på. Mangfoldige læringsmiljøer er ikke en bestemt pædagogisk tilgang
eller et koncept. Det er en beskrivelse af, hvor vi gerne vil hen, og i det skal den
enkelte skole finde sin egen vej. Du skal som lærer med vejlederfunktion arbejde aktivt for at fremme og understøtte denne dagsorden. Ambitionen er klar: Vi skal have en stærk folkeskole, der favner diversiteten hos vores elever.

På Sydfyn kan du leve det gode liv; Vester Skerninge har en suveræn beliggenhed
midt i den skønneste natur på kanten af det Sydfynske Øhav og Svendborg Kommune er en mini-metropol, der byder på det hele. Vi har velfungerende landsbyer og hovedbyen, som er en livlig handelsby med en charmerende bymidte. Vi har teatre, museer, foreningsliv og maritimt miljø.
Svendborg er placeret midt i landet med 30 min. til Odense og to timer til både
København og Århus.

Løn- og ansættelsesforhold i.h.t. gældende overenskomst og lokal forhåndsaftale.
HR indhenter straffeattest og børneattest på ansøger. Det er en forudsætning for
ansættelsen, at straffeattesten og børneattesten er tilfredsstillende i forhold til stillingen.
Vurderingen foretages af Juridisk Afdeling.


Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.