Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til Vedbæk Skole

Om jobbet

Vi søger en lærer til

  • Mellemtrinnet med fagene: Dansk, idræt (gerne også svømning), historie og musik

Du kommer til at indgå i team, hvor ansvarlighed, engagement, faglighed og kompetence er nøgleord, og hvor årgangstænkning og teamsamarbejde med stor frihed og indflydelse er gældende. Vi forventer noget af hinanden, og initiativ, livsglæde og humor er vigtige elementer.
Digitalisering er et værktøj til læring, og du tilbydes derfor både iPad og en MacBook til din egen forberedelse og til udførelse af undervisningen.

Din profil

Du er uddannet lærer og kan dække nogle af ovenstående linjefag eller har tilsvarende kompetencer. Du har gode relationskompetencer og kan bringe dem aktivt i spil, når du har fokus på elevernes trivsel og læring. Du har lyst til at være en del af et årgangsteamsamarbejde, hvor vi forbereder os i fællesskab og tror på, at kvaliteten stiger i kraft af samarbejde og sparring. Du har erfaringer med digitalisering og lyst til at arbejde med læringsplatformen Meebook. Du er motiveret for at indgå i udviklingen af skolen omkring ”Synlig Læring”.

Derfor skal du vælge os

Vedbæk Skole er placeret i smørhul med nem adgang til både strand, skov og mose. Vi har gode idrætsfaciliteter med egen hal og gode udendørsområder, som virkelig animerer til god og aktiv undervisning. Vi er placeret lige ved Vedbæk Station og kun 1,5 km fra motorvejen, så vejen hertil er nem. Vedbæk Skole har 500 livsglade og lærende elever fordelt med to klasser på hver årgang. Det giver gode muligheder for nærhed og for at dyrke fællesskabet. Det gør vi både i organiseret form, når vi afholder morgensang og mere uformelt i løbet af hverdagen. Vi har meget opbakkende og engagerede forældre, som er gode medspillere i forhold til at skabe trivsel for både børn og voksne.

Skolen ligger i Rudersdal Kommune, hvor pædagogisk udvikling, Synlig Læring, digitalisering og gode vilkår er i højsædet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er med start snarest muligt. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om os

Du kan læse mere om skolen på https://vedbaekskole.aula.dk/

www.rudersdal.dk kan du få mere information om skolevæsenet og udvikling.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Vi afholder samtaler d. 22/4 2021

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Christian Bech
Souschef og afdelingsleder 4.-9.klasse

cbech@rudersdal.dk
Tlf.: 45893355
Tlf.: 72684681

Ansøgningsfrist: 16/4 2021


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.