Lærere (barselsvikariater) søges til Skolen ved Gurrevej

Er du vores nye kollega?
Skolen ved Gurrevej søger 2 lærere (barselsvikariater), der har lyst til at undervise i et inspirerende undervisningsmiljø med udviklende kollager og et godt teamsamarbejde.


Skolen ved Gurrevej er en folkeskole for elever fra 0.-5. klasse med 4 - 5 stamklasser pr. årgang. Med mange elever i samme aldersgruppe, samarbejder vi ofte på tværs af klasser og årgange, så du bliver en del af at større fællesskab af mellemtrins- og indskolingsundervisere.

Vi søger lærere på fuldtid, som har linjefag i eller undervisningserfaring med følgende:
Stilling 1: Dansk og engelsk.
Stilling 2: Matematik og naturteknologi.
Vi forventer, at du:

  • Har en stærk og tydelig faglighed.
  • Er en tillidsfuld og tydelig klasseleder.
  • Har øje for alle børns muligheder.

Om os:
Skolen ved Gurrevej er en af Helsingør Skoles fem afdelinger. Vi sætter lighedstegn mellem en god skole og en god arbejdsplads, hvor vores medarbejdere trives.

Vi arbejder ud fra nøgleordene tydelighed, tryghed og tillid. Det gælder både i vores tilgang til eleverne og forældrene, men også i vores forventninger til hinanden.

Vi tilbyder dig lyse og åbne undervisningsmiljøer, hvor vores mange fællesarealer indbyder til holddeling og gruppearbejde. Vi skaber varieret og fleksibel læring og træffer undervisningsvalg, der stimulerer børnenes faglighed og trivsel. Vi lægger vægt på bevægelse i undervisningen, som ikke kun fremmer motorikken, men i høj grad også indlæringen.

Er det dig, vi leder efter?
Hvis ja, så send din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest 22. februar 2018. Vi afholder løbende samtaler og stillingen er med ansættelse 1. april.

Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt:
Daglig pædagogisk leder Anders Pilgaard, på tlf. 25 31 19 27 - mail: api37@helsingor.dk
Pædagogisk afdelingsleder Bo Lindegaard, tlf. 49 28 19 21 – mail: bli37@helsingor.dk

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Dansklærer til ressourcecenter søges

Helsingør Kommune

Dansklærer til ressourcecenter søges Dansklærer til ressourcecenter søges Vi søger en dansklærer til Hornbæk Skoles ressourcecenter. Ressourcecenteret tilbyder støtte og undervisning til elever med særlige udfordringer. Dette kan både ske gennem sep...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Hellebækskolen søger snarest muligt en matematik- og naturfagslærer til vores ældste elever

Helsingør Kommune

Helsingør
Sammen bliver vi klogere, står der i skolens logo. Vi tror, det er godt for børn at være kloge på både det faglige og på hinanden, og på en måde, der giver mening for den enkelte. Derfor er vores skole baseret på høj faglighed, fællesskab og elevmed...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Hillerød Privatskole søger lærer - praktik - LT - ordinært

Hillerød Privatskole S/I

Hillerød
Inden du søger dette job, skal du undersøge om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af Jobcenter s samarbejdspartnere, er det dem du skal spørge...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Matematik- og en dansklærer til afdeling Byvang til Slangerup Skole

Frederikssund Kommune

Søger du fleksible arbejdsvilkår og stor trivsel. Slangerup Skole søger både en matematik- og en dansklærer til afdeling ByvangVi søger to lærere der kan undervise i et eller flere af følgende fag Dansk, N T, idræt, musik og matematik.Byvang er en a...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Matematiklærer til mellemtrinnet på Gilbjergskolen

Gribskov Kommune

Gribskov
Om digVi søger en lærer med linjefagsuddannelse i matematik fra seminariet eller en anden matematisk uddannelse evt. med interesse for Teach First programmet.Du brænder for at undervise i matematik og har et ønske om at arbejde på en skole, hvor fag...