Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærere til henholdsvis fast stilling og barselvikariater

Præstemoseskolen i Hvidovre søger lærere til henholdsvis fast stilling og barselvikariater. 
 
Præstemoseskolen er en almindelig 2 sporet folkeskole, hvortil der er knyttet et særligt skoletilbud for børn med indlæringsvanskeligheder. Almenskolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling og lærerne er organiseret i team omkring en afdeling. 
 
Præstemoseskolen vægter kvalitet i såvel børnenes faglige som sociale dannelse højt. De tre centrale værdier i al undervisning og samvær baserer sig derfor på værdierne Læring, Fællesskab og Selvværd.  
 
På grund af arbejdsophør i indskolingen søger vi en lærer inden for musik og dansk. Vi er interesserede i lærere med disse linjefag, da skemaet består af musik, kor og en 3.-klasse i dansk. 
 
Hvis denne stilling har din interesse, ser vi gerne en ansøgning fra dig.
 
Ansøgningsfristen er torsdag den 22.02.18 og vi forventer at holde samtaler i uge 9. 
 
Send ansøgning via dette link https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1065&departmentId=18956&ProjectId=144750
 
Yderligere oplysninger om skolen kan findes på: www.praestemoseskolen.skoleintra.dk 
 
eller indhentes ved henvendelse til viceskoleleder Jan Vanting eller konstitueret skoleleder Henriette Mildam, tlf. 7228 2812. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og aftale om Ny Løn.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her