Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærere til indskoling og mellemtrin til Hadsten Skole


 


To lærere til Hadsten Skole


Med tiltrædelse 1. april søger Hadsten Skole to lærere, der med stor motivation og engagement er klar til at hjælpe os med at gøre vores elever så glade og dygtige som muligt.


1 fast stilling i indskolingen:
I indskolingen søger vi en uddannet lærer med linjefag i matematik, natur/teknologi og idræt.


1 fast stilling på mellemtrinnet:
På mellemtrinnet søger vi en lærer med linjefag i matematik, engelsk og håndværk/design.


Om Hadsten Skole:
Hadsten Skole har ca. 680 elever fordelt på indskoling, mellemtrin og udskoling. Skolen har desuden det ene af kommunens to 10. klassecentre samt en specialklasserække inden for autismespektret.


Yderligere oplysninger:
Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, kan henvendelse ske til afdelingsleder indskoling Jakob Johanson på telefon 8964 4730 eller afdelingsleder mellemtrin Nicolaj Boie på telefon 8964 4740. 


Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.


Samtale
Vi afholder samtale fredag den 23. februar 2018.


Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her