Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærere til Lille Værløse Skole og Autismeafdeling


2 faste lærerstillinger
Lille Værløse Skole
 
På Lille Værløse Skole i Furesø Kommune opslås to faste lærerstillinger start fra den 1. oktober 2020. Evt. nedsat tid kan aftales.
 
Hvilke fag ønskes dækket?
 
Almen afdeling
Dansk
Tysk
Idræt
 
Autismeafdelingen
Matematik (indskoling)
Har du kompetencer indenfor idræt og musik, ville dette være en fordel.
 
Hvem er du?
Du er uddannet folkeskolelærer gerne med linjefag, som passer til ovenstående fag. Og har en specialpædagogisk baggrund i forhold til autismeafdelingen.
 
Vores nye lærere deler værdier og ambitioner på det grundlag, vi bygger vores skole på. Du har en anerkendende tilgang og ser mennesker som en ressource. Du ser mulighederne i hverdagen og handler derpå, både på den korte og lange bane. Du er god til dit fag og brænder for elevernes læring og trivsel.
Du er god til at samarbejde med kollegaer og bidrager til teamets udvikling. Du ser forældresamarbejdet som en vigtig del af din lærergerning og har nemt ved både at tale og skrive til forældre.
 
Hvem er vi?
Lille Værløse Skole er karakteriseret ved en flok ambitiøse, engagerede og fleksible medarbejdere, en alsidig og kreativ børnegruppe og en skoleledelse, der fokuserer på at skabe balance mellem faglig udvikling og styrkelsen af personlige og sociale kompetencer.
På skolen er vi meget aktive i samarbejdet med det lokale erhvervsliv/foreninger og omkringliggende samfund, og vi er stolte af, hvordan vores medarbejdere får bragt virkeligheden ind i undervisningen gennem kreative og nyskabende projekter.
 
Vores skole kommer til at bestå af 570 elever og 110 medarbejdere.
Skoledelen er undervisningsmæssigt opdelt i børnemiljø og ungemiljø. En del af børnemiljøet fra 0. – 2. årgang er placeret i Jonstrup med tilhørende FFO. Som en del af skolen har vi en kommunal autismeafdeling med elever fra 0. – 9. årgang.
 
Vores FFO fritidsordning består af Miniklub (0.-3. årgang), Toppen (4. – 6. årgang) og Klub 24 (7.– 9. årgang for Lille Værløse Skole, Syvstjerneskolen og Søndersøskolen).
 
Hertil kommer vores sekretariat, hvor der er tre sekretærer og et antal faglige koordinatorer
 
Lille Værløse Skole har gode og moderne faglokaler, FFO-faciliteter og udeområder med naturlegeplads. Hertil kommer vores nye, både i Værløse og Jonstrup. Skolen er tæt beliggende tæt ved Værløse Station og i nærheden af dejlig natur.
 
Se de fulde opslag her: https://lillevaerloeseskole.furesoe.dk/
 
Kontakt
Du er meget velkommen til at kontakte os i forhold til stillingen. Du kan kontakt skoleleder Peter Thomsen på tlf. 7216 4645 (Almen)  eller Anna Balling 7216 4251 (Autismeafdelingen).
Vi ser meget gerne, at du aflægger skolen et uformelt besøg, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål og fornemme hverdagen hos os. Du er velkommen til at aftale dette når du kontakter os.
 
Ansøgningsfrist
Torsdag den 20. august 2020 kl. 12.00.
 
Ansættelsessamtaler
Der afholdes ansættelsessamtaler mandag den 24.08.2020 fra kl. 15.00 og frem.
Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.
 
Når du sender din ansøgning vi beder dig søge jobbet online. Klik på "Send ansøgning" nederst og vedhæft din ansøgning, CV, bevis for professionsbachelor som lærer i folkeskolen (obligatorisk) og anden relevant dokumentation.
 
Lille Værløse Skole
Ryetvej 1,
3500 Værløse
 
Att: Peter Thomsen,
Skoleleder


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.