Lærere til Mølholm Skole

Mølholm Skole søger 2 lærere fra 1. august 2018. 
 
Er du frisk på nye udfordringer og inspirerende kolleger? Mølholm Skole søger 2 lærere. Stillingerne er som udgangspunkt på 37 timer ugentlig.  
Vi har forsøgt at pege på de områder, som du skal dække! 
 
To lærere: 
Vi søger en lærer, som vil være med til at give eleverne lyst til at arbejde med det naturvidenskabelige område. Det skal ske med vægt på praksistilgangen til området. Du er engageret i det praktiske og teknologiske område, hvor du gerne vil arbejde med og udvikle digital produktion og FabLab. Vi vil gerne have dækket lektioner i flere af disse fag: fysik/kemi, geografi, biologi og idræt.  
 
Vi søger en lærer, der skal tilknyttes vores Pædagogiske Læringscenter (PLC), hvor vi er i gang med at videreudvikle vores velfungerende PLC.  
Opgaver, som vi kunne tænke os at få løst i forbindelse med PLC, er vejledning i engelsk og/eller i de humanistiske fag, samt administrative opgaver i forbindelse med at drive et bibliotek. Ud over opgaverne på PLC, vil vi gerne have dækket lektioner i fx engelsk, drama/teater og historie/kristendom alternativt matematik og/eller dansk i indskolingen.  
 
Om jobbet 
For begge stillinger gælder, at du skal være læreruddannet. Undervisningen tilrettelægges på årgangen, og du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med de øvrige lærere og pædagoger. Et samarbejde, der er meget veletableret og præget af godt humør og et stort fokus på relationer og faglighed.  
 
Tiltrædelse 1. august 2018. 
 
Vi forventer af dig at du
  • Engagerer dig i en fleksibel og udviklingsorienteret skole.  
  • Kan samarbejde og ser de muligheder, der ligger i tæt teamsamarbejde. 
  • Er til godt humør og grin med kolleger.  
  • Har mod på en udfordrende og til tider uforudsigelig arbejdsdag.
Vi tilbyder dig en stilling
  • Hvor du kan udvikle dig fagligt og personligt.  
  • Hvor du har indflydelse på udviklingen af skolen.  
  • Hvor du får gode kolleger, som du skal arbejde tæt sammen med.  
  • Hvor du får en indholdsrig arbejdsdag. 
  • Ansættelsesvilkår: Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og reglerne om lokal løndannelse.  
Om os
Mølholm skole har 650 elever og ca. 95 lærere og pædagoger. Skolen er beliggende i et villakvarter i den sydlige del af Vejle. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin, udskoling og en centerklasserække for elever med specifikke hjernedysfunktioner og vidtgående adfærdsforstyrrelser.  
Du kan læse mere om os på www.moelholm-skole.dk  
 
Flere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte skolen for yderligere oplysninger.  
Kontaktperson er skoleleder Kristian Pedersen på tlf. nr. 2327 6661 eller afdelingsleder Anne Mette Øllegaard på tlf. 2117 0448. 
 
Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest 26 april 2018. Vi holder samtaler primo maj 2018.  
 
Straffe- og børneattest 
Vi indhenter straffe- og børneattest.
 
Send din ansøgning 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. 
 
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.  
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  
 
Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  
 
Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.  
 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lærer til Firkløverskolen Give/Søndermarken

Firkløverskolen

Matematik og naturfagslærer til Firkløverskolen Give Søndermarken Søndermarken er en overbygningsafdeling, hvor vi fokuserer på at skabe et ungdomsmiljø, hvor elever trives og tager vare på hinanden. Målet er, at alle får optimale muligheder for at ...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Østerhåbskolen søger lærere

Østerhåbskolen

Hedensted
Østerhåbskolen søger lærere Brænder du for at skabe læring, trivsel og personlig mestring for alle elever?Ønsker du at blive en del af en ambitiøs skole med et kompetent personale?Er du fagligt velfunderet og har du lyst til at indgå i professionell...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Lærer

Vorbasse Skole

Vejle
Lærere til Vorbasse Skole Vi søger pr. 1. august to engagerede og ambitiøse lærere, som kan undervise i nogle af følgende fag på mellemtrinnet og i udskolingen: Tysk, matematik, idræt, håndværk og design eller dansk. Andre fag kan også have interess...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Lærer til Bredsten-Gadbjerg Skole - vikariat

Bredsten/Gadbjerg Skole

Vejle
Lærer til årsvikariat 32 timer uge på Bredsten-Gadbjerg Skole afd. Gadbjerg (med mulighed for forlængelse) Om jobbet Vi søger en faglig dygtig og engageret lærer til vores indskoling mellemtrin på vores Gadbjerg afd. Du skal brænde for at undervise ...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Lærer til Bredsten-Gadbjerg Skole

Bredsten/Gadbjerg Skole

Vejle
Lærer til en fast stilling i overbygningen på Bredsten-Gadbjerg Skole afd. Bredsten Om jobbet Vi søger en faglig dygtig og engageret lærer til vores udskolingsafdeling. Du skal brænde for at undervise i biologi, geografi, historie og idræt. Du vil s...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018