Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærere til Nørre Fælled Skole - en skole i vækst og udvikling

Er du en engageret lærer, og kunne du tænke dig at undervise i fysik/kemi og/eller matematik? Eller er du en sprognørd, og kunne du tænke dig at varetage et årsvikariat i fransk? Vil du være med til at sætte dit præg på en skole i hastig udvikling, så er dette et job for dig?
 
Vi søger engagerede og udviklingsorienterede lærere, som har faglige ambitioner på alle elevers vegne, og som har lyst til at arbejde med vores sammensatte elevgruppe. Du skal have mod på at arbejde i et mangfoldigt skolemiljø og have lyst til at være en del af skolens fremtidige udvikling. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til undervisningen af tosprogede elever  
 
Der er tre skemaer, vi kan tilbyde 
  • Fysik/kemi gerne i kombination med matematik eller andre naturfaglige fag  
  • Matematik i kombination med drengeidræt  
  • Fransk i kombination med andre relevante fag (årsvikariat)  
Desuden kan vi bruge lærere som har undervisningsfag i madkundskab og natur og teknologi. Vi forventer, at du er læreruddannet. Dog kan årsvikariatet i fransk evt. varetages af en lærer med anden uddannelse i fransk.  
 
Nørre Fælled Skole er en almen folkeskole, som desuden har en idrætsprofil. Det betyder, at hele skolen har fokus på idræt, bevægelse og sundhed, og der bliver derudover lagt vægt på at udvikle bevægelse i undervisningen. Samtidig har alle skolens klasser fire idrætslektioner om ugen. Der er også et ekstra spor i udskolingen for elever, som har et særligt idrætstalent.  
 
Nørre Fælled skole er også Københavns Kommunes kompetencecenter for sprog og dansk som andetsprog. Det vil sige, at nogle af skolens lærere vejleder og rådgiver andre københavnske skoler om undervisningen i sprog, den sproglige dimension i fagundervisningen og dansk som andetsprog.
 
Skolen har ca. 420 elever, og der er to-tre spor i 0. til og med 5. klassetrin samt et spor på 6. klassetrin samt to spor i udskolingen. Skolen arbejder hen mod at blive fuldt tosporet eller tresporet på 0. til 6. klasse samt tresporet i udskolingen. Nørre Fælled Skole har en sammensat elevgruppe, som både rummer et- og tosprogede elever.
 
Vi kan blandt andet fremhæve, at skolen har
  • Høje faglige ambitioner på elevernes vegne  
  • Gode faciliteter til indendørs og udendørs aktiviteter  
  • Gode it-faciliteter  
  • Egen madskole med kok. Der serveres hver dag sund økologisk mad  
  • Egen fritidsdel med fritidshjem og -klub  
  • Tæt samarbejde mellem pædagoger og lærere 
Vi kan tilbyde en skole i rivende udvikling, hvor du kan være med til at præge udviklingen. Du vil indgå i et tæt samarbejde med øvrige lærere og pædagoger. Du vil få gode muligheder for at få kollegavejledning i forhold til din undervisning og specielt i forhold til undervisningen af tosprogede elever.  
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til souschef Karen Esrom Christensen  på26809944. Se oplysninger om skolen på www.nfs.kk.dk.
 
Ansættelsesvilkår  
Der opslås to faste stillinger på fuld tid samt et årsvikariat i fransk enten på fuld tid eller som deltidsstilling.
 
Tiltrædelse den 1. august 2018.
 
Stillingerne er omfattet af overenskomst for lærere m. fl. i folkeskolen samt aftale om løn i folkeskolen – Københavns Kommune. 
 
Eksamensbevis og evt. anbefalinger og referencer bedes vedhæftet ansøgningen. Der afholdes ansættelsessamtaler 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 6. maj
Der afholdes ansættelsessamtaler mandag den 14. maj. 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her