Lærere til skoleåret 2018-2019

Privatskolen i Frederikshavn søger to lærere til fastansættelse.

 

Vi søger en lærer på fuldtid og en på 80% ansættelse, begge fra og med 1. august 2018.

Vi ønsker følgende fag dækket: Tysk, natur/teknik, geografi, biologi og drengeidræt.

Vi vil desuden bede dig om at skrive, hvilke øvrige fag du også kan dække.

Er du engageret i undervisning med et internationalt perspektiv og/eller optaget af IT-platforme, vil vi læse din ansøgning med særlig opmærksomhed.

 

Hvem er vi?

Privatskolen i Frederikshavn er en faglig, boglig skole med et kvalificeret, pædagogisk fritidstilbud for børnehaveklasse - 4. klasse. Skolen er grundlagt tilbage i 1885. I næste skoleår har vi 480 elever fra børnehaveklasse - 10. klasse.

Vi ønsker, at være områdets mest attraktive grundskole med et fokus på at udvikle og styrke elevernes boglige kompetencer, medmenneskelige forståelse og evne til at kommunikere og samarbejde. Forældre og elever skal opleve skolegangen som tryg og udfordrende.

Privatskolen holder fast i kernedyder. Det betyder, at vi gør os umage i vores gøremål, og at vi er ordentlige ved hinanden. Vi ønsker en hverdag, der er præget af glæde, anerkendelse og respekt, både blandt børn og voksne.

Det personlige ansvar, forpligtelsen til at yde efter evne og respekten for fællesskabet er grundlæggende værdier for vores forståelse af det danske demokrati. Vi ser desuden en værdi i, at vores elever, gennem fagene og skolens hverdag, mestrer en interkulturel kompetence til gavn i en globaliseret verden. 

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Flemming Horsfeldt på 98 42 15 66 (skolens hovednummer) eller mobil 25 28 28 14.

Du kan finde flere oplysninger om Privatskolen på http://pif.skoleporten.dk/sp

 

Løn og ansættelsesvilkår

Der indhentes børne- og straffeattest i forbindelse med din ansættelse, der sker i henhold til Overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

 

Ansøgning

Ansøgning, CV og kopi af relevante uddannelsesbeviser sendes på e-mail til adressen fh@privatskolen-i-frederikshavn.dk. 

Angiv venligst om du søger stillingen på 80%.

Ansøgningsfristen er fredag den 2. marts 2018 kl. 12.00.

 

Tidsplan.

Ansættelsessamtaler torsdag den 8 marts 2018

Ansættelse fra og med 1. august 2018

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Skolecenter Jetsmark tilbyder en tidsbegrænset stilling til matematiklærer

Jammerbugt Kommune

Jammerbugt
Stillingen er en fuldtidsstiling med start hurtigst muligt og forventeligt frem til juni 2019.En god arbejdsplads er værd at køre efter. Skolecenter Jetsmark har afdelinger i Pandrup og i Kaas, naturskønt beliggende tæt ved Blokhus, ca. 25 km. fra A...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Lærer pr. 1. april 2018

Jammerbugt Kommune

Jammerbugt
Da en af vore engagerede og dygtige lærere har søgt nye udfordringer, søger vi pr. 1. april en lærer til varetagelse af undervisningen i dansk og faglig støtte i 3A. Musik i 1A, 3A og 4A og biologi i 7A, 9A og 9B. Stillingen er på fuld tid. På Saltu...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Østre Skole søger to lærere

THISTED KOMMUNE

Østre Skole søger to lærere Kan du via motivation skabe et læringsmiljø, hvor faglighed og trivsel er i top? Har du lyst til at arbejde på en stor skole, hvor der er et godt og udviklende teamsamarbejde? Og er du interesseret i en arbejdsplads med m...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Lærer til Trombakken

THISTED KOMMUNE

Thisted
Lærer til Trombakken Efter Thisted Kommunes ny-visiteringer til specialområdet har vi behov for en ny dygtig kollega til Trombakken. Trombakken, Snedsted Skole, ønsker at ansætte en lærer til fagene matematik, naturfag og engelsk. Andre fagkombinati...