Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærere til skoleåret 2018-2019

Privatskolen i Frederikshavn søger to lærere til fastansættelse.

 

Vi søger en lærer på fuldtid og en på 80% ansættelse, begge fra og med 1. august 2018.

Vi ønsker følgende fag dækket: Tysk, natur/teknik, geografi, biologi og drengeidræt.

Vi vil desuden bede dig om at skrive, hvilke øvrige fag du også kan dække.

Er du engageret i undervisning med et internationalt perspektiv og/eller optaget af IT-platforme, vil vi læse din ansøgning med særlig opmærksomhed.

 

Hvem er vi?

Privatskolen i Frederikshavn er en faglig, boglig skole med et kvalificeret, pædagogisk fritidstilbud for børnehaveklasse - 4. klasse. Skolen er grundlagt tilbage i 1885. I næste skoleår har vi 480 elever fra børnehaveklasse - 10. klasse.

Vi ønsker, at være områdets mest attraktive grundskole med et fokus på at udvikle og styrke elevernes boglige kompetencer, medmenneskelige forståelse og evne til at kommunikere og samarbejde. Forældre og elever skal opleve skolegangen som tryg og udfordrende.

Privatskolen holder fast i kernedyder. Det betyder, at vi gør os umage i vores gøremål, og at vi er ordentlige ved hinanden. Vi ønsker en hverdag, der er præget af glæde, anerkendelse og respekt, både blandt børn og voksne.

Det personlige ansvar, forpligtelsen til at yde efter evne og respekten for fællesskabet er grundlæggende værdier for vores forståelse af det danske demokrati. Vi ser desuden en værdi i, at vores elever, gennem fagene og skolens hverdag, mestrer en interkulturel kompetence til gavn i en globaliseret verden. 

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Flemming Horsfeldt på 98 42 15 66 (skolens hovednummer) eller mobil 25 28 28 14.

Du kan finde flere oplysninger om Privatskolen på http://pif.skoleporten.dk/sp

 

Løn og ansættelsesvilkår

Der indhentes børne- og straffeattest i forbindelse med din ansættelse, der sker i henhold til Overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

 

Ansøgning

Ansøgning, CV og kopi af relevante uddannelsesbeviser sendes på e-mail til adressen fh@privatskolen-i-frederikshavn.dk. 

Angiv venligst om du søger stillingen på 80%.

Ansøgningsfristen er fredag den 2. marts 2018 kl. 12.00.

 

Tidsplan.

Ansættelsessamtaler torsdag den 8 marts 2018

Ansættelse fra og med 1. august 2018

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her