Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærere til Sprog og Integrationscenteret

Guldborgsund Sprog- og Integrationscenter søger lærere, der kan varetage undervisning i dansk som andetsprog for voksne herboende udlændinge.
 
 
Vi søger lærere, der:

  • Har en læreruddannelse med linjefag i sprog, en humanistisk bacheloruddannelse med sprog som centralt fag eller en anden uddannelse, der giver tilsvarende forudsætninger.
  • Eventuelt har gennemført Uddannelsen til Underviser i Dansk som Andetsprog.
  • Har lyst og evne til at indgå i sprogcentrets professionelle og levende lærerteam, hvor samarbejde og pædagogisk og faglig udvikling prioriteres højt, og hvor forandring og omstilling er dagligdag. 

Vi søger særligt efter lærere med stærke specialundervisningskompetencer. 

Der er tale om to stillinger:
  • Et barselsvikariat med forventet udløb 31. december 2018.
  • Et vikariat i forbindelse med orlov, forventet udløb 31. oktober 2018. 
For begge stillinger er der mulighed for forlængelse.
 
Vi tilbyder:
Guldborgsund Sprog- og Integrationscenter er en del af Arbejdsmarkedsområdet i Guldborgsund kommune. Centret varetager integrationsopgaver – herunder undervisning i dansk som andetsprog samt i kultur- og samfundsforhold.
 
70 ansatte, heraf halvdelen lærere, danner rammen om undervisningen af centrets ca. 450 kursister fra 60 nationer – nu bosat på Lolland Falster. Ud over undervisningsopgaver på centret varetager centrets lærere undervisningsopgaver i særlige projekter og på arbejdspladser rundt omkring på Lolland-Falster – tilrettelagt i både dag- og aftentimer.
 
 
Ansættelsesvilkår: Efter gld. overenskomst. Stillingerne er tidsbegrænsede og til besættelse pr. 1. april 2018
 
Mere information: Faglig koordinator Ingrid Obdrup - Guldborgsund Sprog- og Integrationscenter, Thorsensvej 11, 4800 Nykøbing F. tlf. 54 73 17 50
 
Ansøgningsfrist: onsdag den 21. februar 2018
 
Samtaler: Ultimo februar.
 
Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.
 
 
Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her